پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۰۸

در گفتگو با مهر مطرح شد:

تولید مستند«خداحافظ فرمانده» توسط انجمن سینمای جوان کرمانشاه

تولید مستند«خداحافظ فرمانده» توسط انجمن سینمای جوان کرمانشاه

کرمانشاه- رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه، از ساخت مستندی با موضوع شهید مدافع حرم «محمدرضا عسگری‌فرد» با نام «خداحافظ فرمانده» توسط انجمن سینمای جوان استان خبر داد.

کامران رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، از تولید مستند بلندی به نام «خداحافظ فرمانده» خبر داد و گفت: تهیه ‌کنندگی و کارگردانی این مستند را «مسعود پاریاب» به عهده دارد و از تولیدات انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه است.

رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه افزود: این مستند در خصوص شهید مدافع حرم «محمدرضا عسگری‌فرد»  است.

وی ادامه داد: این مستند هم‌اکنون در مراحل تولید بوده و پس از طی کردن مراحل فنی آماده اکران است.

رضایی در خصوص دیگر عوامل تولید این مستند گفت: تصویربرداری این مستند ۶۰ دقیقه ای بر عهده «سامان آریانپور» بوده و صدابرداری آن را «امین سلیمی» انجام داده است.

وی از تدوین این مستند که در شهرهای آبادان و خرمشهر تصویربرداری شده، توسط «سیروس زارعی» خبر دد و گفت: «محسن مرادی» نیز گفتار متن آن را به نگارش در آورده است.

رضایی ادامه داد: همچنین «فرزاد زیبایی» به عنوان گوینده گفتار متن با این مستند همکاری داشته است.

رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه  از همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خرمشهر و سازمان بسیج هنرمندان کرمانشاه با انجمن سینمای جوان استان در تولید این مستند خبر داد.

کد خبر 4077900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha