۱۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۴۸

شعار جشنواره امسال امام علی پژوهان؛

گفتمان امام علی پژوهی؛ تجربه دیروز، آرمان امروز و نیاز فردا

گفتمان امام علی پژوهی؛ تجربه  دیروز، آرمان امروز و نیاز فردا

دبیر جشنواره بین المللی امام علی پژوهان گفت: جشنواره امسال باتوجه به نگاه به انسان و انسانیت باشعار گفتمان امام علی پژوهی، تجربه دیروز، آرمان امروز ونیاز فردا دراردیبهشت کارخودش را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود جنیدی جعفری دبیر پنجمین جشنواره بین المللی امام علی (ع)پژوهان در نشست خبری این جشنواره که امروز دوشنبه ۱۲ شهریور در محل سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد گفت: پنجمین جشنواره امام علی(ع) پژوهی در عصری قابل ملاحظه است که دنیای معاصر براساس برخی از وقایع نگاهی غیر انسانی به مسلمانان شکل گرفته است. یکی از اهدافی که مراکز علمی و پژوهشی به عنوان وظیفه خود می دانند، اقدام و تلاش نسبت به تفهیم حقوق انسانی که مبنای زندگی پیامبر و امام علی که در دامن وحی و نبوت بزرگ شده شناسایی و مورد توجه قرار بگیرد. 

وی افزود: این مراکز در دنیا و عصری که حقوق انسانی و انسانیت و مسئله اقلیت ها مورد توجه نیست باید هدف خود را در شناسایی حقوق انسانی قرار بدهند. این مرکز هم با توجه به اینکه امام علی قبل از هرکسی در کتاب نهج البلاغه به حقوق انسان ها پرداخته است هدف خود می داند که در این راستا تلاش کند. کتاب نهج البلاغه که مجموعه ای از نامه ها و نصایح امام علی(ع) است در واقع در نقش رسانه ای ارزشمند در زمان خود ایفای نقش می کند. 

جنیدی در ادامه گفت: تمام تلاش امام گفتمان سازی سبک زندگی اسلامی - اخلاقی است. همانطور که پیامبر می گوید که من مبعوث شده ام که کرامت اخلاقی را در بین شما تبیین کنم، این کتاب هم برگرفته از همین مباحث است. مرکز تحقیقات امام علی(ع) درصدد تبیین این وظایف برآمده و امسال پنجمین جشنواره امام علی (ع)پژوهان را برگزار می کند.  

دبیر جشنواره بین المللی امام علی(ع)پژوهان افزود: این جشنواره در اردیبهشت ماه سال جاری به فراخوان آٍار پرداخت که در نهایت ۲۵۰ اثر پژوهشی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد. از این تعداد اثر ۱۲ اثر از آثار ارسالی در داخل کشور به عنوان اثر برگزیده و ۵ اثر هم از آثار خارجی به عنوان اثرهای برگزیده این دوره توسط هیات داوران انتخاب و معرفی شدند. 

وی در ادامه با بیان شعار این جشنواره گفت: جشنواره امسال با توجه به نگاه به انسان و انسانیت با شعار گفتمان امام علی پژوهی، تجریه دیروز، آرمان امروز و نیاز فردا در تبلیغات خودش شروع به کار کرد. در این جشنواره آثاری که مسائل روز  این پنج سال گذشته مانند سبک زندگی، فضا مجازی و... را مورد توجه قرار داده اند مورد توجه قرا گرفتند.  نکته دیگر در زمینه این جشنواره این بود که تمام آثار ارسالی به جشنواره به صورت خودجوش بوده و ما سفارشی از کسی نگرفته ایم. 

جنیدی در پایان با اشاره به جشنواره های سال های گذشته گفت: در دروه های قبلی از امام علی پژوهانی مانند صادق آئینه وند، آیت الله ری شهری، آیت الله رشاد و... تقدیر شد. در جشنواره امسال هم از علامه امینی، دکتر سید جعفر شهیدی، مصطفی دلشاد تهرانی، آیت الله دین پرور و مهدی گلشنی به عنوان امام علی پژوه تقدیر خواهد شد. 

کد خبر 4078338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha