به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شیبانی تذرجی از پیشرفت قابل توجه اجرای طرحهای تعمیراتی در فاز دوم و سوم پارس جنوبی خبرداد و خاطر نشان کرد: پیشرفت تعمیراتی پالایشگاه دوم مجتمع گازی پارسجنوبی شامل انجام ۷۲ درصد از فعالیتهای مربوط به واحد تثبیت میعانات گازی، ۷۷ درصد فعالیتهای ردیف گازی نخست، ۷۹ درصد فعالیتهای ردیف گازی دوم و ۸۴ درصد نیز فعالیتهای واحدهای آب برق و بخار است.
رئیس تعمیرات پالایشگاه دوم پارس جنوبی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی تعمیرات فاز ۲ پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی بیش از ۷۴ درصد است تصریح کرد: با توجه به حجم بالای فعالیتهای تعمیراتی،این میزان پیشرفت تعمیرات اساسی نسبت به برنامه زمانبندی شده با تلاش و هماهنگی بی نظیر واحدهای عملیاتی و همکاری واحدهای پشتیبانی حاصل شده است.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۸۶۷ طرح تعمیراتی امسال در دستور کار بخشهای مختلف قرار گرفته افزود: از این تعداد ۶۷۱ مورد مربوط به فاز دوم پالایشگاه دوم پارس جنوبی، ۷۷۸ مربوط به فاز ۳ و ۴۱۸ مورد نیز مربوط به واحدهای آب و برق و بخار است.
نظر شما