به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کرم وند ظهر سهشنبه در جلسه بررسی اقدامات لازم برای مواجهه با شرایط اضطراری خرم آباد در خصوص ساختمان هایی که پروانه ساخت ندارند اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب با اخذ تعهد شهرداری به این ساختمان ها خدمات می دهیم.
وی ادامه داد: در فصل بارندگی جدا شدن دریچه های فاضلاب به خصوص در خیابان روبروی مصلای از مشکلات مهمی است که نیاز به پیگیری جدی دارند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان بیان داشت: حداقل سالی یک بار شبکه های فاضلاب باید شستشو داده شوند و جاهایی که آب وارد فاضلاب می شود باید در هنگام بارندگی قطع شوند.
کرموند تاکید کرد: باید برای آب های سطحی چاره ای اندیشیده شود چرا که ظرفیت های موجود تحمل این آب های سطحی را ندارد.
وی بر ضرورت اختصاص اعتبارات لازم به شرکت آب و فاضلاب استان برای خرید تجهیزات مواقع بحران تاکید کرد و گفت: آب منطقه «گلدشت» در شهر خرم آباد در زمان بارندگی با گل و لای مخلوط می شود و باید لای روبی شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان خاطرنشان کرد: شبکه آب های سطحی خرم آباد باید اصلاح شود و کانال های فاضلاب هم باید تمیز شوند تا کار کنند.
کرموند گفت: خیابان «گلدشت» به دلیل داشتن شیب برعکس فاضلابش دفع نمی شود و نیاز به دستگاه پمپاژ خواهد بود.
نظر شما