پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۴۱

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین:

کشف و معدوم سازی ۷۰ کیلوگرم گوشت قرمز در یک رستوران در قزوین

کشف و معدوم سازی ۷۰ کیلوگرم گوشت قرمز در یک رستوران در قزوین

قزوین- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: طی بازرسی های کارشناسان اداره دامپزشکی، ۷۰ کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف در یکی از رستوران های شهرستان قزوین کشف و معدوم شد.

عیس غیاث یزدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی موجود در رستوران ها و غذاپزی ها یکی از وظایف اداره دامپزشکی است و برای حصول این مهم اداره دامپزشکی به صورت دوره ای بازدید از تمامی این واحدها را در دستور کار دارد.

وی افزود در یکی از همین بازرسی های دوره ای، کارشناسان اداره دامپزشکی مقدار ۷۰ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد را در یکی از رستوران های شهرستان قزوین کشف و معدوم سازی کردند.

غیاث یزدی بیان کرد: اگرچه این فرآورده خام دامی از مراکز مجاز تهیه شده بود ولی به دلیل نامناسب بودن شرایط نگهداری آن در رستوران، محموله فاسد شده بود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: صرف تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز ومورد تایید اداره دامپزشکی نمی­تواند ضامن سلامتی آن باشد بلکه محیط و شرایط حمل و نقل و نگهداری سهم بسیار زیادی در سلامت آن خواهد داشت. همچنین منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه در واحدهای عرضه تخلف محسوب شده و در صورت نیاز به نگاهداری طولانی مدت تر فرآورده خام دامی در واحد، می­بایست نسبت به تامین آن از مراکز مجاز تولید و عرضه عمده فرآورده های منجمد اقدام کرد.

کد خبر 4081037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha