پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۱۵

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان:

۵۰۰ نیروی شهرداری همدان بازنشسته شدند

۵۰۰ نیروی شهرداری همدان بازنشسته شدند

همدان - رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان گفت: طی سه سال از فعالیت دوره چهارم شورای شهر، تعداد ۵۰۰ نیروی شهرداری همدان بازنشسته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قراباغی پیش از ظهر پنج شنبه در نخستین جلسه کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورای شهر همدان در دوره پنجم بر شایسته سالاری در بهره گیری از نیروها در شهرداری همدان تاکید کرد.

وی گفت: باید شایستگی را در پرسنل مجموعه شهرداری بالا برد که این امر با بهره مندی مفید از نیروی انسانی محقق می شود.

حسین قراباغی با اشاره به اینکه طی سه سال دوره چهارم شورا تعداد ۵۰۰ نیروی شهرداری که شرایط بازنشستگی داشتند، بازنشسته شدند، افزود: باید در بدنه شهرداری برای خدمت رسانی بهتر چابک سازی صورت پذیرد.

ایجاد سیستم ارزش یابی نیروها

قراباغی بر ارزیابی نیروها و بهره مندی مفید از آنها تاکید کرد و یادآور شد: ایجاد سیستم ارزش یابی نیروها بین کارکنان و مدیران باعث رقابت می شود و به دنبال آن نوآوری و خلاقیت نیز بوجود می آید.

رئیس کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورای شهر همدان نیز گفت: نقش بازرسی و نظارت در مجموعه شهرداری همدان باید پررنگتر از گذشته باشد.

سید مسعود عسگریان افزود: گاهی برخی از پرونده های مردم در شهرداری بدون دلیل معطل مانده که باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف و رسیدگی شود.

عسگریان در این خصوص اضافه کرد: باید شورا و شهرداری با ارائه راهکار و نگاه حقوقی اینگونه پرونده های بلاتکلیف  را بررسی کرده و تعیین تکلیف کنند.

بعضی مصوبات شورا در شهرداری بلاتکلیف مانده است

وی با تاکید بر نظارت عمومی بر عملکرد کلی مجموعه شهرداری، اظهار داشت: بعضی مصوبات شورا در شهرداری بلاتکلیف مانده و یا به آن عمل نشده که یکی از اهداف کمیسیون نظارت رسیدگی به اینگونه پرونده هاست.

رئیس کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورای شهر همدان با بیان اینکه در راستای افزایش سطح رضایتمندی شهروندان از شورا و شهرداری، باید تعامل خوبی بین مجموعه و مردم ایجاد شود، گفت: درست و دقیق عمل کردن در انجام وظایف می تواند یکی از نکات قابل توجه و تاثیر گذار در کاهش هزینه های مدیریت شهری باشد.

سید مسعود عسگریان همچنین با اشاره به تعداد نیروهای فعال در شهرداری، اظهار داشت: باید آمار دقیقی از وضعیت پرسنل شهرداری اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی و خدماتی به کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورا ارائه شود.

عسگریان هدف از تشکیل کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورا را ایجاد هماهنگی، همراهی مشخص و معینی در چارچوب وظایف سازمانها و مناطق برشمرد.

وی افزود: مصوبات شورا باید بعد از ابلاغ به شهرداری و سیر مراحل قانونی بلافاصله اجرایی شوند در غیر این صورت شهردار و عاملین که مانع اجرای آانها شده اند باید پاسخگو باشند.

کد خبر 4081285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha