پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲

فرماندار آبادان:

التهاب در فضای مجازی به آرامش ذهنی مردم کمکی نمی کند

التهاب در فضای مجازی به آرامش ذهنی مردم کمکی نمی کند

آبادان – فرماندار آبادان گفت: ایجاد التهاب در فضای مجازی به آرامش ذهنی مردم کمکی نمی کند.

عزیزاله شهبازی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برخی مباحث مطرح شده این روزها در فضای مجازی افزود: اینکه برخی اخبار را بدون استناد به مدرک و یا گواهی خاصی در فضای مجازی انتشار دهیم کمکی به آرامش مردم نمی کند.

وی اظهار کرد: با توجه به فراهم بودن بسترهای مناسب گفتگو و گردش آزادانه اطلاعات در فضاهای مجازی توسط دولت، نباید از این امکان با فرصت سوزی در جهت تخریب مسئولان نظام و شهرستان استفاده کرد.

شهبازی با تاکید بر لزوم حفظ حریم شخصی تک تک افراد جامعه تصریح کرد: مردم فهیم و فرهیخته آبادان بایستی در مقابل رواج برخی تفاسیر و مباحثی که صحت و سقم آنها مشخص نشده واکنش نشان ندهند و با هوشیاری در جهت جلوگیری از انتشار این موارد در شبکه های اجتماعی قدم بردارند.

فرماندار آبادان گفت: دستگاههای نظارتی در کشور به طور قطع عملکرد تمام خادمان نظام و مردم را رصد می کنند و اگر در این باره تخطی صورت بگیرد از طریق قانون برخوردهای لازم انجام می شود.

شهبازی افزود: در قانون اساسی که میثاق ملی است نیز به مصونیت حیثیت و زندگی و احوال شخصی افراد نیز اشاره شده و طرح موضوعاتی که مربوط به احوال شخصی افراد است نه وجاهت شرعی دارد و نه از نظر وجدانی و اخلاقی درست است.

وی با یادآوری اینکه این موضوع که گفتمان و اقدامات کاربران شبکه های اجتماعی رصد می شود، اظهار کرد: تمام شهروندان را به آرامش در برخورد و مواجه با اخبار تائید نشده دعوت می کنم، انتظار می رود در این باره از قوانین استفاده از مجازی مطلع باشیم.

شهبازی ضمن تاکید بر دریافت رویداها و اخبار از طریق خبرگزاریها، مطبوعات و سایت های معتبر خبری تصریح کرد: در هیچ جای دنیا مرسوم نیست که این گونه بی پروا و بدون مدرک به حریم شخصی افراد تعرض شود، تاکید ما به عنوان دستگاه حاکمیت و نماینده دولت در منطقه بر اینست که همگان در این باره هوشیار باشند تا شاهد بروز مشکل در این باره نباشیم.

کد خبر 4081395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha