به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بختیاری شفیع ظهر یکشنبه در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان رزن با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی سوادآموزی گفت: سوادآموزی و کسب علم همواره مورد تایید بزرگان دین اسلام بوده است.
وی با اشاره به سهمیه ابلاغی آموزش و پرورش رزن در سالجاری در حوزه سوادآموزی یادآورشد: در حوزه سوادآموزی ۱۵۰ نفر، در حوزه انتقال ۶۰ نفر و در حوزه تحکیم ۳۵ نفر سهمیه ابلاغی شهرستان رزن است.
مرتضی بختیاری شفیع با عنوان اینکه سال گذشته سهمیه ابلاغی اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن ۱۸۶ نفر در حوزه سواد آموزی در رنج سنی ۱۰ تا ۴۹ سال بوده است که از این میزان ۱۱۸ نفر در کلاس های سوادآموزی شرکت کرده اند، افزود: در دوره انتقال ۵۶ نفر سهمیه شهرستان بود که ۶۰ نفر در کلاس ها حضور پیدا کردند و در دوره تحکیم نیز ۱۰۰ درصد سهمیه ابلاغی محقق شده است.
وی با بیان اینکه در سرشماری سال ۹۵ در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال بیش از ۶۷ هزار و ۷۸ نفر در شهرستان رزن شناسایی شده اند، گفت: از این میزان ۴هزار و ۴۵۹ نفر بی سواد هستند.
بختیاری شفیع اظهار داشت: بیش از ۹۳.۳ درصد از جمعیت شهرستان رزن باسواد هستند که از این میزان ۹۷.۷ درصد در شهرها و ۹۱.۷ درصد در روستاها ساکنند.
وی با بیان اینکه دولت مشوق های خوبی برای با سواد کردن افراد بی سواد در نظر گرفته است، ادامه داد: آموزش و پرورش در دوره سوادآموزی ۷۶۰ هزار تومان به آموزش دهنده، ۱۳۹ هزارتومان به آموزش گیرنده، در دوره انتقال ۸۴۰ هزار تومان به آموزش گیرنده و در دوره تحکیم ۱۴۶ هزارتومان به افرادجامعه هدف پرداخت می کند.
مدیر آموزش و پرورش رزن یکی از شاخص های توسعه یافتگی را میزان با سوادی افراد عنوان کرد و گفت: هرچه قدر جامعه ای باسواد داشته باشیم به همان میزان جامعه پیشرفتهای خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: برخی افراد به دلیل داشتن مشکلاتی از افراد آموزش ناپذیر محسوب می شوند که اداره بهزیستی شهرستان رزن باید با معرفی این افراد به آموزش پرورش شهرستان رزن، این تعداد را از آمار بی سوادان شهرستان کم کند.
مرتضی بختیاری شفیع از شناسایی تمام افراد بی سواد شهرستان رزن خبرداد و گفت: وقتی در روستاها برای جذب این افراد مراجعه می شود استقبال از برگزاری کلاس ها و حضور در کلاس کم است.
نظر شما