به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین زارع زاده امروز در مراسمی که با همکاری اوقاف و امور خیریه استان یزد و انجمن صنفی خبرگزاریها و پایگاههای خبری استان یزد برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری مراسم هایی که به نوعی گرامیداشت و بزرگداشت غدیر است و به بهانه عید غدیر اجرا می شود، در واقع بزرگداشت دین و شعائر اسلامی است.
وی تصریح کرد: تکریم غدیر، تکریم امیرالمومنین علی (ع) و تکریم ایشان، تکریم شخص پیغمبر اسلام (ص)، دین و شعائر اسلامی است.
زارع زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به غبارروبی امامزاده سید فتحالدین رضا (ع) توسط خبرنگاران اظهار داشت: این امامزاده از نسل امامزاده جعفر (ع) یزد است و بیشتر سادات یزد از نسل مبارک امامزاده جعفر (ع) هستند بنابراین این امامزادگان از اهمیت و ارزش والایی نزد مردم یزد برخوردارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد همچنین از خبرنگاران رسانه های مختلف استان یزد به خاطر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در مورد وقف به عنوان یک سنت پسندیده و توصیه شده همچنین ترویج و تبلیغ برنامه های مذهبی و اعیاد مهم نظیر عید غدیرخم قدردانی کرد.
وی افزود: به طور قطع جامعه خبری استان یزد نقش بسیار مهمی در ترغیب مردم در انجام سنتهای نیکو و احیای این سنت ها دارند.
در این مراسم ضمن غبارروبی مضجع شریف امامزاده سید فتح الدین رضا (ع)، از خبرنگاران سادات تجلیل شد.
نظر شما