پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۳۵

آلودگی منابع آبی موضوع اصلی نمایشی از کشورعراق؛

صید آشغال به جای ماهی در مریوان

صید آشغال به جای ماهی در مریوان

سنندج- نمایش به جای ماهی از عراق به موضوع آلودگی منابع آبی پرداخته و در آن ماهیگیران به جای ماهی از رودخانه فقط آشغال صید می کنند.

هنر طاهر در حاشیه دوازدهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه موضوع نمایش به جای ماهی اختصاص به آلودگی منابع آبی دارد، گفت: در ارتباط با آلودگی محیط زیست در حوزه های مختلف مقالات و پژوهش های زیادی شده و نمایش های فراوانی هم دراین رابطه به اجرا درآمده ولی در ارتباط با آلودگی آب کمتر کار شده است و همین باعث شد ما این موضوع را انتخاب کنیم.

وی با اشاره به اینکه این نمایش دو بازیگر با نام های هوراز احمد و سردار اکرم دارد، عنوان کرد: در این نمایش این دو بازیگر نقش ماهیگیرانی را بازی می کنند که برای گردش به اطراف رودخانه ای رفتند.

وی یکی از منابع آلودگی آب های جاری را ورود فاضلاب های شهری و صنعتی به آنها خواند و ادامه داد: این دو ماهیگیر به جای ماهی فقط آشغال در قلاب ماهیگیری خود صید می کنند.

کارگردان نمایش به جای ماهی از عراق اظهارداشت: اجرای تئاتر ما از نوع پورفورمنس است و بازیگران به صورت پانتومیم و بدون هیچ دیالوگی نمایش را اجرا می کنند.

هنرطاهر ادامه داد: از آنجا که در این جشنواره از کشورهای مختلفی گروه های نمایشی حضور دارند می بایست به گونه ای نمایش را اجرا کرد که برای همه تماشاچیان حتی گروه های خارجی که در این جشنواره شرکت کردند قابل فهم و درک باشد.

وی که نویسنده تنها کتاب تئاتر خیابانی به زبان کردی نیز هست، بیان کرد: گروه ما از کویه یکی از شهرهای استان اربیل اقلیم کردستان عراق است ودر این شهر هم اکنون سه گروه تئاتر خیابانی فعال وجود دارد.

وی بیان کرد: اکثر بازیگران ما از فارغ التحصیلان دبیرستان هنر کویه هستند و خوشبختانه مردم کویه نیز علاقه فراوانی به تئاتر دارند.

هنر طاهراظهارداشت: جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی هم در کرکوک و دربندی خوان در ماه آینده برگزار می شود.

وی اضافه کرد: جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی دربندی خوان بعد از سال ها تعطیلی باردیگر احیا شده و همین باعث همزمان برگزار کردن آن با جشنواره کرکوک شده و در سال آینده این مسئله برطرف خواهد شد.

کد خبر 4083558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha