به گزارش خبرنگار مهر، برخی از اساتید دانشگاه پیام نور اعلام کردند، پس از اصلاح اساسنامه، آیین نامه ای تحت عنوان فعالیت های علمی تدوین شده است که باعث شده فشاری کاری اساتید افزایش یابد.
این اساتید عنوان کردند، مشکلاتی که پس از اصلاح اساسنامه دانشگاه پیام نور ایجاد شده همه خود را در این آیین نامه نشان داده است. وضعیت دانشگاه پیام نور براساس این آیین نامه به ۲۰ الی ۲۵ سال قبل برگشته است، اعضای هیات علمی که ۳۰ الی ۴۰ ساعت کلاس رفع اشکال داشتند اکنون مانند اوایل تاسیس این دانشگاه، برای هر واحد درسی معادل ۶ ساعت رفع اشکال در نظر گرفته شده است.
این درحالی است که یک عضو هیات علمی پیام نور باید ۱۹۲ ساعت موظفی خود را تکمیل کند با این وضعیت اگر در طول یک هفته تدریس کند نیز نمی تواند موظفی خود را تکمیل کند.
در دانشگاه های دیگر هر واحد بدون توجه به دانشجو محاسبه می شود اما در دانشگاه پیام نور اگر تعداد دانشجو کمتر از ۱۵ نفر باشد یک واحد، نیم واحد محسوب می شود.
بحث جدید دیگری که مطرح شده کلاس های رفع اشکال فردی و گروهی است اگر تعداد دانشجویان کلاس بیشتر از ۱۵ نفر باشد کلاس گروهی و اگر کمتر باشد فردی است.
و کلاس های فردی در نهایت ۳ الی ۴ ساعت برای استاد حساب می شود، یک استاد چه تعداد باید درس بگیرد تا موظفی را پر کند؟ اگر استادی از ۱۲ واحد موظفی خود ۸ واحد را تکمیل کند، باید طرح پژوهشی دریافت کند که اگر ۱۰ میلیون تومان مبلغ آن باشد، ۴ و ۵ میلیون تومان آن کسری موظفی حساب می شود براین اساس فشار کاری اساتید با توجه به این آیین نامه دو تا سه برابر شده است.
مهترین خروجی این آیین نامه این است که اعضای هیات علمی، کلاس ها را افزایش دهند این درحالی است که دانشجویی وجود ندارد تا کلاس ها افزایش داده شود، برخی از رشته ها به دلیل نبود دانشجو در حال تعطیلی است.
به گزارش مهر اساسنامه دانشگاه پیام نور بدون توجه به اعتراضات اساتید این دانشگاه اصلاح و ابلاغ شد و پس از آن آیین نامه فعالیت های علمی دانشگاه پیام نور تدوین شد که به گفته اساتید این دانشگاه در راستای اصلاح اساسنامه تدوین شده و مشکلات اعضای هیات علمی این دانشگاه را افزایش داده است.
نظر شما