پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۰۷

بهادری در گفتگو با مهر:

انگار نه انگار در تیم ملی فوتسال بودم/ پهلوان زنده را عشق است!

انگار نه انگار در تیم ملی فوتسال بودم/ پهلوان زنده را عشق است!

ملی پوش مصدوم فوتسال ایران گفت: انگار نه انگار که من هم تا همین چند ماه پیش در تیم ملی حضور داشتم.

قدرت بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره شرایطش بعد از عمل جراحی و زمان شروع تمرینات گروهی گفت: الان سه هفته از زمان عملم گذشته است. طبق دستور پزشک، نرم دوی را آغاز کرده ام و از هفته آینده هم تمرینات تیمی را استارت می زنم.

وی افزود: استخوان اضافه ای بین مفصل و کشکک زانویم وجود داشت که اجازه نمی دادم پایم را درست روی زمین بگذارم که خوشبختانه با عمل جراحی موفقیت آمیز، این مشکل برطرف شد.

ملی پوش فوتسال ایران در خصوص غیبتش در تیم ملی به خاطر مصدومیت و عدم حضور در مسابقات داخل سالن گفت: البته به لطف بعضی از رسانه ها ما که جزو بازیکنان اصلی تیم ملی نبودیم! وقتی بازیکنی آسیب می بیند، فراموش می شود. انگار نه انگار من تا همین چند ماه پیش هم در تیم ملی بودم. اینجا پهلوان زنده را عشق است.

بهادری در پایان تاکید کرد: من سال گذشته هم جام جهانی فوتسال را به خاطر مصدومیت از دست دادم و امسال هم این اتفاق برایم افتاد. تمام تلاشم را می کنم تا مجددا با قدرت و محکمتر از قبل به تیم ملی برگردم و دوباره لباس مقدس ایران را به تن کنم.

کد خبر 4084772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha