به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی ورپشتی در رشته یک کلیومتر سرعت عنوانی بهتر از دوازدهمی به دست نیاورد. علیرضا حقی دررشته 4 کیلومتر انفرادی رکاب زد و با رکورد 4 دقیقه و 40 ثانیه برسکوی شانزدهم ایستاد. حسین عسگری هم دیگر نماینده کشورمان دررشته اسکراش نتوانست جزو نفرات برتر باشد و از دور مسابقات حذف و ازراهیابی به مرحله فینال بازماند.
بنابراین گزارش، در رشته 4 کیلومتر تیمی نیز تیم کشورمان با حضور قادر میزبانی ، حسین عسگری ، حسین ناطقی و مهدی سهرابی نتوانست امتیاز لازم را برای حضور درمرحله فینال از آن خود کند.
محمود پراش دیگر نماینده کشورمان دررشته کایرین رکابزنی کرد ولی متاسفانه به دلیل برخورد چند دوچرخه سوار با یکدیگر و زمین خوردن از ادامه مسابقه بازماند.
رکابزنان کشورمان که به منظور کسب آمادگی برای مسابقات دوحه قطر در این رقابت ها حضور پیدا کرده اند طی روزهای آینده در رشته ها اسپرینت، تایم تریل تیمی و انفرادی و مدیسین مسابقه خواهند داد.
در این رقابت ها که تا 28 آبان ماه ادامه دارد 35 کشور حضور دارند.
نظر شما