به گزارش خبرنگار مهر، احمد غلامی پیش از ظهر سه شنبه در دومین نشست فصلی مدیریت بحران که با حضور محسن کریمی، مشاور شهردار این منطقه برگزار شد، گفت: مدیریت بحران اماکن و به ویژه مجتمع های مسکونی یکی از مهمترین اولویت های مدیریت شهری است و به همین منظور ارزیابی و بررسی اماکن آسیب پذیر و پرخطر در دستور کار ستاد مدیریت بحران قرار گرفت.
غلامی ایجاد حساسیت و جلب مشارکت و تعامل از سوی اداره ها و نهادهای عضو ستاد مدیریت بحران را از مهمترین اهداف نشست های فصلی برشمرد و افزود: تمامی ادارات و نهادهای شهری ملزم به تهیه اطلاعات کلیدی و بررسی ایمنی تمامی اماکن و مجتمع های مسکونی شدند تا در زمان بروز حوادث غیرمترقبه بتوانند در کوتاه ترین زمان بحران های احتمالی را مدیریت کنند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری نسبت به تشکیل مدیریت بحران در اماکن اقدام کرده است، گفت: شناسایی اماکن آسیب پذیر، هماهنگی با مسئولین و مدیریت اماکن، برگزاری دوره های آموزشی امدادی، تهیه سند مخاطرات اماکن و در نهایت برگزاری مانورهای آمادگی از جمله مراحل فرآیند تشکیل مدیریت بحران در اماکن است.
غلامی به شکل گیری مدیریت بحران و آمادگی ۲۰۱ مورد از اماکن منطقه ۲۰ طی سال های اخیر اشاره کرد و افزود: آموزش و شکل گیری مدیریت بحران در یک صد و ۶۵ مکان اعم از مدارس، سراهای محله، ساختمان های اداری و مجتمع های مسکونی نیز در برنامه سال جاری مدیریت شهری قرار دارد که طبق برنامه زمان بندی شده اجرا می شود.
این نشست با ارائه نقطه نظرات اعضاء ستاد مدیریت بحران در خصوص نحوه ارزیابی اماکن پرخطر ادامه یافت و مدیر دفاتر خدمات نوسازی بافت فرسوده نیز توضیحاتی در خصوص روند نوسازی بافت های فرسوده ارائه کرد.
نشست فصلی ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۲۰ با حضور مشاور شهردار منطقه، دبیر ستاد مدیریت بحران و مدیران ارشد و اجرایی شهرداری منطقه ۲۰ و نمایندگان و اعضاء تخصصی و عمومی ادارات شهرری در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه برگزارشد.
نظر شما