پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۵۲

کرملین:

تصمیم روسیه برای تحریم کره شمالی بر اساس منافع ملی گرفته شده است

تصمیم روسیه برای تحریم کره شمالی بر اساس منافع ملی گرفته شده است

سخگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که تصمیم این کشور مبنی بر تحریم کره شمالی بر اساس منافع ملی اتخاذ شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، گفت تصمیم روسیه در خصوص قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه کره‌شمالی، بر اساس منافع ملی گرفته شده است.

 پسکوف گفت: موضع روسیه در قبال تصویب این قطعنامه بر مبنای منافع روسیه بوده است زیرا این یک حقیقت است که روسیه در منطقه‌ای واقع شده که اتفاقات بسیاری در آن در حال رخ دادن است، منطقه ای که تنش‌های جدی در آن  به خاطر اقدامات تحریک آمیز پیونگ‌یانگ به وجود آمده است.

وی افزود:  در بحث هایی که با سران چین، کره جنوبی و ژاپن در حاشیه اجلاس اقتصادی شرق داشته ایم، نشان داد که ، این کشورها همواره کمک خوبی به درک شرایط منطقه‌ای داشته‌اند.

پسکوف همچنین خاطر نشان کرد که کشورهای درگیر در بحران کره شمالی معتقدند که استفاده از نیروی نظامی و همچنین  اصرار بر از بین بردن سیستم هسته ای هسته ای شبه جزیره کره، هر چند که این مسئله امری ضروری است،  نتیجه مناسبی نخواهد داشت.

گفتنی است که شورای امنیت سازمان ملل روز گذشته قطعنامه ای را برای  تحریم‌های جدید علیه کره شمالی به خاطر آزمایش بمب هیدروژنی اخیر تصویب کرد.

کد خبر 4085375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha