به گزارش خبرنگار مهر، محمد خراسانی زاده ظهر چهارشنبه در آئین افتتاحیه نخستین دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی که در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: امروز زندگی برخی از افراد جامعه در فضای مجازی پررنگتر و بزرگتر از فضای حقیقی است به همین دلیل نیاز است نهضتی رخ دهد تا افرادی که در این فضا فعالیت میکنند از سواد لازم مربوط به این فضا برخوردار باشند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دوره دوم شورای عالی فضای مجازی که در سال ۹۴ برگزار شد بر ارتقاء فرهنگ کاربری و سواد فضای مجازی مردم تأکید کردند اما شورای عالی فضای مجازی همچنان به دنبال سازوکارهاست.
خراسانی زاده یکی از اهداف تشکیل سازمان سراج را پر کردن خلأهای انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت های مردمی عنوان کرد و افزود: با توجه به فرموده رهبری سازمان سراج تصمیم گرفت نهضت سواد فضای مجازی را بر عهده بگیرد.
معاون ارتباطات و امور استانهای سازمان سراج ادامه داد: تاکنون دو دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی در تهران برگزارشده و گلستان هفدهمین استانی بوده که اقدام به برگزاری دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی کرده است.
آموزش سواد فضای مجازی در جامعه جدی گرفته شود
وی سواد فضای مجازی را تخصصیتر از حوزه رسانه عنوان کرد و گفت: در سواد رسانهای یاد میگیریم کمترین آسیب را از فضای مجازی و بیشترین منفعت را از این فضا بگیریم.
خراسانی زاده با اشاره به تأثیر فضای مجازی در زندگی افراد جامعه اظهار کرد: باید تلاش کنیم موضوع سواد رسانهای در افراد جامعه تقویت شود و مردم نسبت به آسیبهای فضای مجازی مطلع شوند.
نظر شما