پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰

فرمانده انتظامی استان بوشهر:

محموله بزرگ پودر و قرص نیروزای غیرمجاز در گناوه کشف شد

محموله بزرگ پودر و قرص نیروزای غیرمجاز در گناوه کشف شد

بوشهر - فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: محموله بزرگ پودر و قرص نیروزای غیرمجاز که در منزلی در شهرستان گناوه دپو شده بود به ارزش ۳۰ میلیارد ریال کشف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردارخلیل واعظی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان گناوه با اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات فنی، منزل مسکونی فردی با هویت معلوم که نسبت به تهیه، بسته بندی و توزیع مواد نیروزا غیر مجاز اقدام می کرد را شناسایی و با  هماهنگی مقام قضائی، مورد بازرسی قرار دادند.

سردار واعظی گفت: در بازرسی صورت گرفته از این منزل، محموله بزرگ پودر و قرص نیروزا قاچاق شامل هزار و ۸۹۰ کیلوگرم پودر، تعداد ۱۱ هزار و ۴۳۵ عدد قرص، یک دستگاه پرس و بسته بندی و مقادیر زیادی کیسه و قوطی خالی با مارک‌های مختلف خارجی کشف شد.  

فرمانده انتظامی استان بوشهر عنوان داشت: پودرهای نیروزا به صورت غیر استاندارد و در کیسه‌های بزرگ خریداری و سپس با بسته‌بندی در قوطی و بسته‌های آماده و درج برندهای معروف خارجی بر روی آن، روانه بازار می‌شدند.  

وی با بیان اینکه طبق نظر کارشناس مربوطه محموله مکشوفه ۳۰ میلیارد ریال ارزش مالی دارد خاطرنشان کرد: در همین ارتباط متهم اصلی شناسایی، پرونده قضایی تشکیل و تحت رسیدگی است و دستور جلب وی توسط مقام قضایی صادر شده است. 

واعظی از توقیف ۵ دستگاه تریلر با بیش از ۱۳میلیارد کالای قاچاق در دشتستان خبر داد و افزود: ماموران انتظامی مستقر در ایست بازرسی شهید صلاحی دشتستان در حین کنترل وسایل نقلیه عبوری در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵ دستگاه تریلر و ۴ دستگاه خودرو سواری که مشکوک به حمل کالای قاچاق بودند را توقیف کردند. 

وی اظهار داشت:دربررسی های به عمل آمده از خودروهای توقیفی،انواع کالای قاچاق شامل تلویزیونLED، نوشابه های انرژی زا، لوازم خرازی، گردو خارجی، ساعت مچی، لوازم جانبی موبایل و انواع پوشاک فاقد هرگونه مدارک مثبت گمرکی که در حال انتقال به دیگر نقاط کشور بودند کشف شد.  

سردار واعظی ارزش تقریبی محموله های قاچاق کشف شده را ۱۳میلیارد و دویست میلیون ریال اعلام کرد و گفت: در این ارتباط ۹ نفر متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده و تکمیل تحقیقات تحویل مراجع قانونی می شوند. 

کد خبر 4086173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha