پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۹:۲۴

امیر قطر به ترکیه، آلمان و فرانسه می‌رود

امیر قطر به ترکیه، آلمان و فرانسه می‌رود

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در اولین سفر خارجی خود بعد از بحران به وجود آمده با کشورهای عربی، از امروز پنجشنبه سفر خود را به کشورهای ترکیه، آلمان و فرانسه آغاز می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، امیر قطر سفر خود از آنکارا پایتخت ترکیه شروع می کند و در این سفر با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه دیدار و راه های تقویت روابط دو جانبه و تحولات منطقه و بین المللی از جمله بحران در روابط دوحه با کشورهای عربی را بررسی می کند.

امیر قطر همچنین فردا جمعه با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در برلین دیدار می کند و طرفین در دیدار خورد آینده همکاری میان دو کشور و راه های تقویت آن و آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی و در رأس آن بحران در روابط قطر با کشورهای عربی بحث و تبادل نظر می کنند.

تمیم بن حمد آل ثانی سپس عازم پاریس خواهد شد و با ایمانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

پیشتر «سالم بن مبارک آل شافی» سفیر قطر در آنکارا گفته بود که امیر این کشور پیش از عزیمت به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، به کشورهایی که با محاصره دوحه مخالفت کردند، سفر خواهد کرد.

کد خبر 4087254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha