به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر شنبه در آیین تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید کهگیلویه و بویراحمد افزود: وقتی رئیس جمهور انتخاب می شود و رای اعتماد می گیرد، دیگر دولت حزب و گروه خاصی نیست.
رحمانی فضای تاکید کرد: انتخاب استانداران بر اساس اصولی است از جمله استاندار باید سیاست های دولت را قبول داشته باشد. مردم در انتخابات شرکت کردند و اکثریت اراء متمایل به برنامه های رئیس جمهوری بوده است وباید آن را پیش ببرد.
رحمانی فضلی ابراز داشت: در این استان گام های مناسبی برای توسعه برداشته شده است و همیاری و همدلی نمایندگان و نیروهای اداری در تحقق این گام ها موثر است و خدمت کردن برای مردم در نظام، که نظامی الهی است و ولی فقیه با حاکمیت مناسب آن را اداره می کند و نظامی که مدیون و حاصل خون شهدا و ایثارگری مردم است، را باید شکر گذار باشیم.
رحمانی فضلی بیان داشت: بالاتر از نعمت استقلال، حریت، امنیت و آزادی نعمتی نیست و باید شکر در درون ما باشد و سپاسگذار این نعمت های خداوند بوده و در عمل و لسان شکرگذار خدمت به مردم باشیم.
رحمانی فضلی تصریح کرد: امید است اقای خادمی استاندار سابق کهگیلویه و بویراحمد در درون خود رضایت داشته باشد، و خدواند نیز از ایشان رضایت داشته باشد.
وزیر کشور گفت: علی محمد احمدی استاندار جدید کهگیلویه و بوبراحمد سوابق کاری مناسبی دارد و همه شاخص هایی که به عنوان استاندارد برای استانداری است را دارد، ولی این به معنای توفیق در عمل نیست و زمانی توفیق می یابد که همه به ایشان کمک کنیم.
وی افزود: این استان بر اساس ظرفیت و توانمندی در حوزه های مختلف وقتی موفق است که همه باهم اراده کار داشته باشند و مردم ایفای نقش اصلی را داشته باشند و تمام ظرفیت ها برای توسعه به کار گرفته شود.
وی ابراز داشت: خدمت به همه در چارچوب دولت لازم است و همه فعالان استان باید آقای احمدی را به عنوان استاندار نگاه کنند.
وزیر کشور با اشاره به توسعه گرا بودن استاندارها گفت: در جمهوری اسلامی مشکل امنیتی نداریم و باید کماکان به آن توجه شود و مهم است، اما به طور کلی اولویت اول ما امنیت نیست و مشکل فعلی کشور، بیکاری، صادرات، سرمایه گذاری و توسعه است.
وی گفت: رهبر انقلاب چندین سال است که موضوع اقتصاد، تولید و پیشرفت را در دستور کار قرار داده اند و ما موظف به تحقق ان هستیم و با توجه به شعار سال نیز اولویت در حوزه اقتصادی است.
رحمانی فضلی گفت: تحریم ها اصولا در حوزه اقتصادی است و باید پاشنه آشیل مشکل حل شود و راه آن تحقق اقتصاد مقاومتی است و رهبری چند ویژگی برای آن قائل شدند که اولین ویژگی مردمی بودن است، و باید برای مردم و حل مشکلات تلاش کرد.
وزیر کشور قدرت هماهنگی را از ویژگی های دیگر مورد نیاز استانداران دانست و اظهار کرد: استاندار باید قدرت هماهنگی بین نمایندگان، روحانیت و حوزه های مختلف را داشته باشد، که برای دستیابی به این مهم ویژگی هایی لازم است.
وی افزود: صبر، تحمل، نادیده گرفتن برخی کم توجهی ها، داشتن چشم بصیر و دل بینا، گذشت، تامل و تحمل از ویژگی های یک استاندار برای تحقق هماهنگی است.
وی با اشاره به موضوع تعامل گفت: استانداران باید تعامل مناسب داشته باشند و در حوزه سرمایه گذاری و همچنین در حوزه اجتماعی نیز تعامل نیاز است و آسیبهای اجتماعی با اجتماعی شدن و ظرفیت مردمی حل می شود و نه تکیه بر بودجه دولتی.
وی عنوان کرد: رشد هشت درصدی اقتصادی با تکیه بر بودجه های عمومی محقق نمی شود و جذب سرمایه در حوزه های مختلف برای استان ها لازم است.
وزیر کشور خاطر نشان کرد: در مسائل سیاسی به مشارکت متشکل مردم در حوزه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و نشاط، تعمیق سیاسی نیاز داریم. حمایت های سیاسی در قالب تشکل ها شکل می گیرد و استاندار باید قدرت تعامل با همه طیف های سیاسی و در چارچوب قانون را داشته باشد.
وزیر کشور گفت: استفاده از ظرفیت تمام احزاب منافع مختلفی برای کشور داشته است و استانداران بایددر چارچوب تعامل از ظرفیت تشکل ها استفاده کنند.
رحمانی فضلی گفت: داشتن تجربه نیز مورد تاکید است و این مهم فراتر از تجربه فردی مطرح است و باید از تجربه های دیگران استفاده کرد و باید در کنار این مسائل، استاندار کادر سازی مناسبی داشته باشد.
وی افزود: استانداران در بکارگیری بانوان و جوانان مطالعه و استفاده لازم را کنند و همچنین باید متوسط سن مدیران در استان ها حداقل ۵ سال کاهش یابد.
وزیر کشور ابراز داشت: این توفیقی است به این دو استاندار و مسئولین که به مردم خدمت کنند و امید است خداوند به نیت های پاک و خالصانه و گام های استوار شما برکت بیشتری دهد و باید در مسیر بندگی حرکت کرد و خداوند این برکت و رحمت را همیشه جاری دارد.
نظر شما