به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علوی تولایی در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی برنامه های محرم الحرام با حضور مسئولین ادارات شهرستان رباط کریم، طی سخنانی هدف ازتشکیل این جلسه را برگزاری هرچه باشکوهتر مراسمات مذهبی، ارائه ایده های نوین ومقابله با هرگونه بدعت وتحریف در عزاداری ها دانست.
وی افزود: هرساله همایش سراسری در شهرستان برای مسئولین و هیئت امنا هیئات مذهبی برگزار می شود که این همایش امسال با عنوان پیام آوران عاشورا در ۲۸ شهریور پس از اقامه نماز مغرب و عشا در حسینیه قمر بنی هاشم(ع) ( همدانیها) با سخنرانی دادستان شهرستان برگزار خواهد شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رباط کریم با اشاره به مشکلاتی در خصوص برگزاری مراسم عزاداری در محرم، ابراز داشت: صدور مجوز برپایی ایستگاه های صلواتی بر عهده شهرداری ها است.
وی گفت: نیروی انتظامی از نصب هرگونه تمثال و تصاویر منتسب به ائمه معصومین(ع) ممانعت به عمل خواهد آورد و همچنین شایسته است نیروی انتظامی در هدایت هیئات عزاداری در روز تاسوعا و عاشورا سعه صدر بیشتری داشته باشد.
در ادامه جلسه هریک از شرکت کنندگان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
نظر شما