پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۲۸

معاون هماهنگ کننده سپاه سیدالشهدا تهران:

۲۹ برنامه محوری هفته دفاع مقدس در استان تهران اجرا می‌شود

۲۹ برنامه محوری هفته دفاع مقدس در استان تهران اجرا می‌شود

ری- معاون هماهنگ کننده سپاه سیدالشهدا تهران گفت: ۲۹ برنامه محوری در نواحی و بیش از ۶۰۰ برنامه در حوزه ها و پایگاه های استان تهران اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالرضا زنگنه ظهر یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس و تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام محرم طی سخنانی اظهار داشت: با تاسی بر زندگی و خط مشی امام حسین (ع) امیدواریم که زندگی همه ما حسینی باشد .

زنگنه با اشاره به اعلام برنامه های هفته دفاع مقدس افزود: با توجه به متقارن شدن ایام محرم و هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس، راهیان نور نیز با همین ایام مصادف شده است.

وی گفت: ۵ برنامه در ورودی پاییز امسال مورد نظر است که این برنامه را در ۴ بخش اصلی تقسیم کرده‌ایم که شامل یک بخش فرهنگی می‌باشد و عبارت است از فضا سازی و نمایشگاه یادواره شهدا و همایشها که کار فرهنگی هستند و یک برنامه دیگر نیز که برنامه خدمات رسانی است و شامل راه اندازی ایستگاه صلواتی و بلیط های رایگان در سطح استان ها برگزار می‌شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه سیدالشهدا تهران با اشاره به اینکه در شهرستان های تابعه اردوهای جهادی را خواهیم داشت افزود: از دیگر برنامه های مورد توجه افتتاح پروژه ها مثل مساجد و خانه سالمندان و افراد مستضعف است که در چند نقطه مثل اسلامشهر انجام شده است و در پردیس نیز ۵۰ الی ۶۰ خانه مستضعفین را در نظر گرفته ایم که افتتاح شود و پایگاه های بسیج و سالن های صالحین و ۹ دی نیز از دیگر برنامه ها است.

زنگنه اظهار داشت: لازم به ذکر است که بحث نظامی و انسجامی را نیز در این هفته خواهیم داشت خواهیم داشت که صبحگاه مشترک از نمونه این برنامه ها است که نمایشی از حضور اصناف را به عنوان صبحگاه مشترک به نمایش می گذاریم و رژه را در روبروی حرم خواهیم داشت که بساط این مراسم که امسال بر عهده سپاه است و از ارتش نیز دعوت شده است و انجام می شود و سخنران این رژه نیز رییس جمهور می باشد .

وی گفت: برخی از لشکرهای عملیاتی به خاطر دفاع و تکریم و قدردانی از شهدا و ایثارگران در ۸ سال دفاع مقدس را در یک رزمایش خواهیم داشت.

زنگنه بیان داشت: سرجمع برنامه های ما در کلیه نواحی شامل ۲۹ برنامه می باشد که بیش از ۶۰۰ برنامه نیز در حوزه ها و پایگاه ها و نواحی نیز اجرا خواهد شد که اهمش دیدار با خانواده شهدا صبحگاه مشترک و بحث بسیجیان در باره تجمع گسترده بسیجیان و سخنرانی فرماندهان نواحی را نیز خواهیم داشت غفرمانده سپاه استان را در نماز جماعت خواهیم داشت چون آغاز و پایان هفته با روز جمعه است در نماز جمعه در رابطه با شهدای هواپیمایی منظور شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه سیدالشهدا تهران در ادامه افزود: حضور بسیجیان در نماز جمعه و پیاده روی خانوادگی که یا در جمعه ابتدایی هفته دفاع مقدس انجام می شود و یا در جمعه پایانی که همه ساله این پیاده روی خانوادگی را خواهیم داشت به اختیار خود نواحی خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به بازگشایی مدارس در این ایام افزود: نواختن زنگ مدارس نیز از برنامه های مطرح شده است که در نظر داریم عزیزان سپاهی در برخی از مدارس نمونه حضور پیدا کنیم و زنگ این مدارس را به صدا در بیاوریم و از وجود عزیزان دفاع مقدس و جنگ برای حضور و اشنایی دانش اموزان در مدارس استفاده خواهیم کرد و همچنین معرفی و تجلیل از سربازان نمونه را در برنامه ها گنجانده ایم که بدانند به نظام و سپاه وابسته هستند و طرح هایی نیز داریم که سربازان در طول خدمت و پایان از خدمت برای کار تسهیلاتی را دریافت کنند.

کد خبر 4089412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha