پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۲۹

فرماندار شهرستان قروه:

استفاده درست از هنر در اصلاح امور جامعه اثرگذار است

استفاده درست از هنر در اصلاح امور جامعه اثرگذار است

قروه- فرماندار قروه با بیان اینکه هنر وسیله ای اصلاح گر در جامعه است، گفت: هنرمند برخاسته از بطن مردم بوده و واقعیت ها را با تدبیر هنری خود تحلیل و بیان می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز کولانی بعد از ظهر امروز یکشنبه در اختتامیه دومین جشنواره نمایش های کوتاه تیک در شهرستان قروه با حضور داوران مطرح کشوری، اظهار داشت: شهرستان قروه ظرفیت های بالایی در حوزه فرهنگ و هنر دارد که نیازمند تقویت و حمایت ویژه می باشد.

به گفته وی با حمایت از استعدادهای موجود در شهرستان در تمامی حوزه ها می توان قروه با به عنوان یک قطب فرهنگی و هنری در کشور مطرح کرد.

کولانی با بیان اینکه هنر یک سلاح دو لبه ای است که مخاطبان عمده آن نسل جوان هستند، افزود: هنر زبان گویایی دارد که با اثرگذاری بالایی در جامعه برای مدت های زیادی در اذهان باقی می ماند لذا تأثیر هنر در کاهش آسیب های اجتماعی انکارناپذیر است.

وی با تأکید بر احساس مسئولیت در قبال هنر و هنرمند، تصریح کرد: هنرمند از بطن جامعه با مردم سخن می گوید و واقعیت های جامعه را تحلیل می کند و اگر هنر در مسیر درست خود استفاده شود می تواند اصلاح گر باشد.   

کد خبر 4089695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha