پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

بررسی همه پرسی کردستان در دیدار عمار الحکیم و فواد معصوم

بررسی همه پرسی کردستان در دیدار عمار الحکیم و فواد معصوم

«عمار الحکیم» و «فواد معصوم» برای بررسی تحولات مهم عراق از جمله برگزاری همه پرسی جدایی کردستان از عراق دیدار کردند و بر اهمیت گفتگو برای حل اختلافات موجود پافشاری کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری 《رووداو》، عمار الحکیم رئیس ائتلاف ملی عراق و حزب میهنی حکمت با فواد معصوم رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

ریاست جمهوری عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد که در این دیدار تحولات مهم از جمله پرونده همه پرسی کردستان به بحث گذاشته شد.

بر اساس این خبر معصوم بر اهمیت متحد کردن تلاش ها برای فراهم کردن فضایی مناسب برای آغاز گفتگو میان جریان های سیاسی عراقی با هدف ایجاد راهکار برای حل و فصل اختلافات اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق، پافشاری کرده است.

بر اساس این خبر عمار الحکیم هم تاکید کرده که باید زبان گفتگو بر تلاش برای ایجاد تنش و پیچیده تر کردن بحران چیره شود و افزوده که همه باید برای پیدا کردن راه حلی برای این مسأله تلاش کنند.
عمار الحکیم که پیشتر گفته بود ساعات پیش رو با تحولات مهمی در خصوص پرونده برگزاری همه پرسی جدایی اقلیم کردستان همراه خواهد بود، از طرح پیشنهادی فواد معصوم در خصوص برگزاری همه پرسی استقبال کرده و گفته که باید از راهکارهای مسالمت آمیز برای حل اختلافات موجود استقبال کرد.

کد خبر 4090082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha