پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۹:۱۶

نماینده سابق استان در مجلس خبرگان رهبری:

همتی استانداری اخلاق مدار بود

همتی استانداری اخلاق مدار بود

قزوین- نماینده سابق استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: همتی استانداری اخلاق مدار و با رفتاری ملایم و دارای سعه صدر بود و کارهای خوبی انجام داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدی‌تاکندی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه استاندار قزوین که با حضور وزیر کشور در سالن فرهنگیان برگزار شد اظهار کرد: امروز مسئولیت ها موقت است و یک روز میز استانداری دست اقای همتی بود وامروز گرفته اند وداده اند به اقای زاهدی لذاهمه باید احساس خدمت کنید و در مسیر حل مشکلات عزم راسخ داشته باشید.

وی افزود: نباید استاندار در اتاقش به روی مردم بسته باشد از مردم فاصله نگیرید و بدانید دوران مسئولیت شما کوتاه است.

تاکندی بیان کرد: اگر کسی توانمند بود نگاه نکنید چپ است یا راست از آن استفاده کنید همه مسئولیت ها را برای خود نخواهید فرا جناحی عمل کنید.

نماینده سابق استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نصیحت می کنم با علما، روحانیون و بزرگان مشورت کنید.

وی بیان کرد: جناب وزیر سلام ما را به رئیس جمهور برسانید و بگوئید من از شما گله دارم؛ یک شخص توانمندی را که می فرستید اینقدر سریع عوض نکنید؛ استاندار جدید تازه قزوین را شناخته بود و خوب کار می کرد که حالا او را می برید.

آیت الله تاگمدی بیان کرد: استاندار جدید تا فضا را بشناسد طول می کشد؛ ما از همین حالا می گوییم ایشان حداقل ٤سال باید بماند تا کارها زمین نماند.

کد خبر 4091988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha