۲۸ شهریور ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان:

۱۴ درصد صنعت استان سمنان در شاهرود است/ ضرورت تقویت علم حوزه معدن

۱۴ درصد صنعت استان سمنان در شاهرود است/ ضرورت تقویت علم حوزه معدن

شاهرود - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه ۱۴ درصد صنعت استان در شاهرود واقع شده است، گفت: زیر ساخت ها در شاهرود و میامی کافی نیست و باید اقدام جدی تر صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی غروب سه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری همایش توسعه شرق استان سمنان به میزبانی فرمانداری ویژه شاهرود با بیان اینکه ۳۲۲طرح آماده تدوین در بخش صنعت استان وجود دارد، ابراز داشت: برای توسعه شرق استان سمنان باید پتانسیل های موجود شامل محیط زیست، تسهیلات بانکی، حمل و نقل، زمین و ... مهیا باشد زیرساخت ها برای توسعه منطقه کافی نیست و باید همت جدی در این خصوص صورت گیرد.

وی با بیان اینکه ۴۷۷ هکتار شهرک صنعتی در استان سمنان وجود دارد که تنها ۱۰۰هکتار آن پر شده است، افزود: ۲۵۴واحد صنعتی و حدود ۱۴ درصد صنعت استان در شاهرود قرار دارد که شامل ۱۳ درصد سرمایه گذاری و ۱۳ درصد اشتغال استان نیز می شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه تا خرد جمعی برای همکاری در  ارگان های دولتی نباشد نمی توان کاری انجام داد، ابراز داشت: جواز تاسیس  ۱۲ درصد واحد صنعتی صادر و ۱۶ درصد سرمایه گذاری و اشتغال را به خود اخحتصاص داده است وجود ۸۷ معدن کانی غیر فلزی نشان می دهد که می توان در این بخش می توان سرمایه گذاری کلان انجام دهیم

 اسودی با بیان اینکه شرق استان سمنان یکی از پر ظرفیت ترین بخش سرمایه گذاری در زمینه معدن است، تصریح کرد: برای توسعه معادن شرق استان در زمینه اکتشافات، استخراج و فراوری باید اقدامات زیر بنایی صورت گیرد دولت متاسفانه در زمینه اکتشاف هیچ گونه حمایتی از سرمایه گذار نمی کند لذا این مهم می طلبد تا دستگاه های اجرایی برای پیشبرد این هدف تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در بخش اکتشاف شاهد ریسک بسیار بالایی  هستیم، افزود: باید سه موضوع میراث فرهنگی، منابع طبیعی و محیط زیست در بحث استخراج معادن دیده شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه مس و پلی متان از اولویت های اصلی برای سرمایه گذاری خارجی است، ابراز داشت: اکتشاف مواد اولیه تولید آلومنیوم با اولویت بوکسیت، اکتشاف سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و سنگ آهک خام از جمله ظرفیت های شناخته شده برای ایجاد سرمایه گذاری در بخش معادن استان سمنان محسوب می شوند.

اسودی با بیان اینکه در زمینه استخراج متاسفانه ماشین آلات معادن به دلیل عدم تخصیص تسهیلات بانکی فرسوده و راندمان بسیار کم است، گفت: این مهم می طلبد تا در این زمینه نیز اقدامات موثرتری صورت گیرد و از سوی دیگر بهره برداری از شورآبه ها برای استحصال پتاسیم و منزیم پیش بینی شده است.

وی تزریق علم به بحث معدن را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: آن چیزی که به معدن اهمیت و ارزش خاص می بخشد فرآوری محصول است که تا هزار برابر ارزش آن را بالا می برد لذا باید ارتباط صنعت و دانشگاه در شرق استان تقویت شود.

کد خبر 4092099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha