پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۰۶

گپ «خارج از کادر» آی فیلم با بازیگر فیلم‌های دفاع مقدسی

گپ «خارج از کادر» آی فیلم با بازیگر فیلم‌های دفاع مقدسی

برنامه «خارج از کادر» هر جمعه به سراغ یکی از بازیگران یا عوامل پشت صحنه تولیدات نمایشی می رود و این هفته قاسم زارع مهمان «خارج از کادر» آی فیلم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «خارج از کادر» با تهیه کنندگی عاطفه خالدی و کارگردانی قاسم صالحی جمعه ها ساعت ۲۲:۳۰ پخش می شود و هنرمندان ایرانی اعم از بازیگر، خواننده، کارگردان و... برای بینندگان آی‌فیلم از زندگی شخصی و هنری خود و چگونگی طی کردن مسیر موفقیت هایشان می‌گویند.

«خارج از کادر» در قالب برنامه شخصیت محور با عومل پشت صحنه و بازیگران به گپ­ و­ گفت می نشیند.

این هفته همزمان با هفته دفاع مقدس، قاسم زارع بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر که مردم، با بیشتر نقش هایش در فیلم های ژانر دفاع مقدس خاطره دارند، از خودش می گوید؛ اینکه چطور به اینجا رسیده، کدام کار و نقشش را بیشتر دوست دارد و خلوت خودش را چطور پر می کند.

قاسم زارع را با نقش هایش در «آژانس شیشه ای»، «بوی پیراهن یوسف»، «اخراجی ها» فیلم های زیاد دیگری که در آن ها ایفای نقش کرده، می شناسیم.

وی همچنین در مجموعه های تلویزیونی همچون «تعبیر وارونه یک رویا»، «یادآوری»، «بوی باران»، «رویاهای بیداری»، «سال های مشروطه» و... به عنوان بازیگر حضور داشته است.

«خارج از کادر» هر هفته جمعه ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه آی فیلم پخش می شود و بازپخش آن نیز در ساعت ۶:۳۰ و ۱۴:۳۰ روز شنبه و ۲۲:۳۰ دوشنبه روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 4092339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha