پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۰۹

کتاب عکس «چهلم» رونمایی می‌شود

کتاب عکس «چهلم» رونمایی می‌شود

کتاب عکس «چهلم»، هنرمندانه‌ای تصویری از پیادگان اربعین حسینی به قلم محمدتقی اختیاری و با تصاویری از ۱۴ عکاس ایرانی روز جمعه ۳۱ شهریور ماه در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، آیین رونمایی از کتاب عکس «چهلم» به همت موسسه شیعا روز جمعه ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار می‌شود. این کتاب عکس نفیس، هنرمندانه‌ای تصویری از پیادگان اربعین امام حسین (ع) به قلم محمدتقی اختیاری و با تصاویری از ۱۴ عکاس ایرانی است.  

عکس‌های این کتاب در سال‌های ۸۸ تا ۹۵ و توسط عکاسانی مانند مسعود زنده روح کرمانی، جاسم غضبان‌پور، سعید محمودی ازناوه، مهدی تیرانی، علی بیات و ... تهیه شده است.  

مجید مجیدی و محمود فرشچیان سخنرانان مراسم رونمایی از کتاب «چهلم» هستند و چهره‌های فرهنگی هنری مانند حجت‌الاسلام سید محمود دعایی، احمد مسجدجامعی، رسول صدرعاملی، عباس عراقچی و تعدادی از استادان عکاسی ایران حضور خواهند داشت.  

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند به موزه هنرهای دینی امام علی (ع) واقع در خیابان ولی‌عصر (عج)، خیابان اسفندیار مراجعه کنند.

کد خبر 4092829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha