پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۰۲

واشنگتن پست:

دموکرات برجسته آمریکایی طرح نظامی خود را بار دیگر ارائه می کند

رئیس دموکرات آتی کمیته راهها و ابزار در مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته گفت که برای احیای پیش نویس طرح نظامی خود تلاش خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، تلاش "چارلز رنگر" در حالی است که قانونگذاران در دو حزب جمهوریخواه و دموکرات، انتقادهای خود را در مورد وضعیت آمریکا در عراق افزایش داده اند و به دنبال راه حلهایی هستند.

وی این پیش نویس را که از سال 1973 معلق مانده بود، به عنوان ابزاری برای گسترش تعهدات نظامی به گونه ای منصفانه تر و حرکت هر چه بیشتر رهبران سیاسی به سوی تفکر و تعمق دوباره پیش از آغاز جنگ توصیف کرده است.

رنگل از دیرباز پیش نویس نظامی خود را مطرح کرده ، اما تلاشهای وی در طول 12 سال که دموکراتها در اقلیت بودند، توجه کمی را جلب کرده است. وی روز گذشته گفت:" من این لایحه را به محض آغاز به کار جلسه جدید معرفی می کنم."

وی تصریح کرد:" اگر ما می خواهیم تا ایران و کره شمالی را به چالش بکشیم و سپس همانطور که برخی درخواست کرده اند، نظامیان بیشتری را به عراق اعزام کنیم؛ نمی توانیم این کار را بدون یک پیش نویس انجام دهیم."

رنگل حمایت نسبتا کمی را از طرح پیش نویس خود طی سالهای اخیر دریافت کرده و مشخص نبوده که آیا پیشنهادهای وی ممکن است در کنگره یازدهم آمریکا پیشرفتی داشته باشد یا خیر.

از سوی دیگر، " کارل لوین" رئیس دموکرات آتی کمیته سرویسهای مسلح سنا روز گذشته دیدگاه خود را در مورد عقب نشینی نظامیان آمریکایی ظرف چهار تا شش ماه آینده تکرار کرد.

رهبران دموکرات در سنای آمریکا اخیرا قول دادند تا از اکثریت خود در کنگره برای اعمال فشار در جهت کاهش نظامیان آمریکایی در عراق ظرف چند ماه آینده استفاده کنند.

کد خبر 409400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha