پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۱۶

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

گذر زمان حقیقت دفاع‌مقدس را آشکارتر می‌کند

گذر زمان حقیقت دفاع‌مقدس را آشکارتر می‌کند

زنجان-نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان تاکید کرد: گذر زمان حقیقت دفاع‌مقدس را آشکارتر و و توطئه‌های دشمنان را بیش از گذشته برملا می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی صبح جمعه در آیین بدرقه کاروان نیم‌ضریح سرداب حرمین امامین عسگرین (ع) که برای تبرک به شهرها و روستاهای استان زنجان اعزام ‌شد، با بیان اینکه هر چه زمان پیش می‌رود، حقیقت محض و برکات هشت سال دوران دفاع‌مقدس و دشمنی دشمنان نیز آشکارتر می‌شود، افزود: حقیقت محض این است که همان‌طور که انقلاب ما از عاشورا الگو گرفت، دوران دفاع‌مقدس نیز با تاسی از عاشورای سیدالشهدا (ع) بود.

وی با اشاره به تقارن اولین روز هفته دفاع‌مقدس و روز اول ماه محرم، از دفاع‌مقدس به‌عنوان بزرگ‌ترین واقعه‌ای که از عاشورای سیدالشهدا (ع) تاسی گرفته شده است یاد کرد و ادامه داد: دفاع‌مقدس همانند یادگار ارزشمندی است که ما باید این یادگار ارزشمند را قدر بدانیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان  با بیان اینکه با وجود اینکه استکبار جهانی و همه سران کفر شرق و غرب در برابر جمهوری اسلامی ایستادند ولی اراده الهی بر یاری حق بود، اظهار کرد: بدون شک، اگر عاشورا الگوی ما نبود، امروز همه محاسبات دشمن برای در هم پیچیدن طومار انقلاب اسلامی رنگ حقیقت به خود می‌گرفت.

نیم‌ضریح سرداب حرم امامین عسگرین (ع) از امروز به مدت دو هفته برای زیارت و تبرک دوست‌داران اهل‌بیت (ع) در شهرها و روستاهای استان زنجان حضور خواهد داشت و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بعد از اربعین جهت نصب به سامرا منتقل می‌شود.

کد خبر 4094194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha