به گزارش خبرنگار مهر، نماینده دبیر کل اوپک در یازدهمین همایش بین الملل نفت وگاز گفت : کاهش بهای نفت در چند ماه گذشته از لحاظ سرعت ومقیاس بازار را متعجب کرد که دلیل اصلی این کاهش بها نیز، تغییرات دراصول بازار، تغییرات ژئوپولتیکی ، افزایش تولید اوپک در سال های گذشته و به حداکثر رسیدن ذخایر اروپا است.
محمد بارکیندو افزود: تقاضای نفت تا پایان سال های 2006 و 2007 چندان قوی به نظر نمی رسد و همین مسئله باعث کاهش تدریجی تقاضا شده است.
وی تاکید کرد: کشورهای غیرعضو حدود 900 هزار بشکه تولید خود را در سال 2006 افزایش دادند و به تدریج رقم را تا 8/1 میلیون بشکه خواهند رساند.
به گفته نماینده دبیر کل اوپک ، درسال 2007 نیز700 هزار بشکه مازاد تولید خواهیم داشت و این درصورتی است که در حال حاضربا حجم بالای مازاد نفت دربازار مواجه هستیم.
وی با بیان این که کاهش تقاضا ادامه خواهد یافت و قیمت همچنان پایین نگه داشته می شودافزود: سناریو ما در اوپک این است که تا سال 2025 ، 6/1 درصد افزایش سالانه تقاضا وجود داشته باشد که بخش حمل و نقل بیشترین حجم تقاضا را به خود اختصاص می دهد.
بارکیندو عرضه نفت کشورهای غیر اوپک را تا سال 2015 بین 58 تا 59 میلیون بشکه در روزعنوان کرد و گفت : این رشد به زودی متوقف می شود.
نظر شما