پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵

عضو شورای شهر بوشهر:

کتابخانه‌های مدارس بوشهر تجهیز شود/ لزوم ترویج فرهنگ شهروندی

کتابخانه‌های مدارس بوشهر تجهیز شود/ لزوم ترویج فرهنگ شهروندی

بوشهر - رئیس کمیسیون توسعه، عمران و خدمات شهری شورای شهر بوشهر خواستار ترویج فرهنگ شهروندی شد و گفت: کتابخانه‌های مدارس بوشهر تجهیز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر توسلی عصر شنبه در جمع معلمان و دانش‌آموزان مدرسه دخترانه نجمه بوشهر اظهار داشت: برای سازندگی، هیچ راهی مناسب‏تر از توجه عمیق به امر مهم تعلیم و تربیت نیست.

وی بیان داشت: دانش آموزان شکوفه‌های درخشانی هستند که در آینده سرنوشت ایران اسلامی را رقم می‌زنند و همه ما باید در تعلیم و تربیت دانش آموزانمان کوشا باشیم و در این خصوص معلمان و فرهنگیان زحمتکش سهم بیشتری دارند.

 رئیس کمیسیون توسعه، عمران و خدمات شهری شورای شهر بوشهر خواستار تبدیل مدارس به پایگاه‌های ترویج فرهنگ شهروندی و آموزش‌های شهروندی شد و افزود: شهرداری و سازمان فرهنگی ورزشی باید در این زمینه سرمایه گذاری کنند.

توسلی در مورد حضور خود در مدارس با دوچرخه گفت: در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری که نقش مهمی در سلامت و شادابی شهروندان دارد امروز با دوچرخه از مدارس بازدید کردم و توصیه می‌کنم مدیران مدارس و دانشگاه‌ها نسبت به ترویج فرهنگ دوچرخه‌سورای در مدارس و دانشگاه‌ها  اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

وی پیشنهاد داد که دانش‌آموزان یک انشاء با موضوع بوشهر بنویسند و با ارسال به شورای شهر، به نفرات برگزیده جوایزی به رسم یادبود اهداء می‌شود.

وی در پایان با توجه به انتخاب شهر بوشهر به عنوان پایتخت کتاب و نقش مهمی که دانش آموزان در کتاب و کتاب‌خوانی می‌توانند داشته باشند، بیان داشت: درخواست دارم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش در زمینه تجهیز کتابخانه‌های مدارس و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی گام‌های موثری در مدارس شهر  بوشهر بردارند.

کد خبر 4095731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha