پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷

معاون استانداری ایلام:

برخورد با کشتارهای غیرمجاز دام باید با جدیت بیشتری دنبال شود

برخورد با کشتارهای غیرمجاز دام باید با جدیت بیشتری دنبال شود

ایلام-معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام بر لزوم برخورد قاطع با مراکز عرضه غیرمجاز کشتار دام تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری روز شنبه در جلسه اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: مبارزه قاطع با این مراکز نیازمند حضور پررنگ تر مراجع انتظامی و قضایی است.

وی ادامه داد: این نقاط در حاشیه شهرهای اصلی استان و به وِیژه در مسیر بخش شباب و منطقه مهدی آباد تمرکزی بیشتری دارند از نظر بهداشتی به هیچ وجه قابل تایید شدن نیستند و می توانند عامل اصلی انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام باشند.

معاون استاندار ایلام یایدداور شد: در کشتارگاه نظارت مستمر بر سلامت کشتارها انجام می گیرد اما در کشتارهای غیر مجاز این امکان وجود ندارد که همین امر موجب شیوع بیماریهای مشترک دام و انسان می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام هم تاکید کرد: ۷۵ قصابی در شهر ایلام وجود داشت که اکنون تنها ۲۵ مورد آنها به فعالیت خود ادامه می دهد.

یارالله نصیری اضافه کرد: بیشتر کشتارهای غیر مجاز در مهدی آباد و حاشیه شهر ایلام فعالیت دارند که ۸۰ درصد آنها مجوز ندارند.

کد خبر 4095740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha