به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الاسلام محمد کریمی شامگاه یکشنبه در جلسه سومین نشست اقامه نماز اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری در راستای گسترش فرهنگ نماز برنامه هایی از جمله برگزاری جشنواره نماز در فضای مجازی با شرکت دو هزار و ۵۰۰ نفر شرکت کننده در استان، اجرای طرح توانمدسازی برای ۲۵۰ زوج، اجرای طرح عشایری یاوران نور، برپایی یادوراه شهدا با نظارت و مدیریت ستاد اقامه نماز انجام شده است.
مدیر ستاد اقامه نماز چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: کلاس های آموزشی حفظ و ارتقا سلامت معنوی بیماران برای ۲۵۰ نفر از کارکنان مراکز درمانی برگزار شده است.
وی با اشاره به در حال اجرا بودن جشنواره نماز و رسانهها، تاکید کرد: جشنواره نماز و رسانه ها که هم اکنون در حال برگزاری است تا روز ۲۵ مهرماه جاری ادامه خواهد داشت که پیش بینی میشود نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد.
حجتالاسلام کریمی یادآور شد: امسال در برگزاری اجلاس نماز بیش از ۷۰۰ جوان و نوجوان فعال و با ایمان در بخش های مختلف در حوزه نماز از جمله وبلاگ نویسی نقش بسزایی را ایفا کردند.
نظر شما