۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۶

لزوم تشکیل کارگروه ارتقای کیفیت زندگی برای محله اتابک

لزوم تشکیل کارگروه ارتقای کیفیت زندگی برای محله اتابک

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران از محله اتابک در منطقه ۱۵ بازدید و بر لزوم تشکیل کارگروه ارتقای سطح کیفیت زندگی در این محله تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نژادبهرام-عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران با همراهی شهردار و شورایاران منطقه ۱۵ از پروژه خوب‌بخت و بافت فرسوده محله اتابک بازدید کرد.   

وی ضمن تشکر از تلاش شهردار و همکاران منطقه و همه همراهان در این بازدید گفت: محله اتابک محله بسیار خاصی است چراکه سازمان نوسازی اولین اقدام مستقیم خود را در زمینه نوسازی بافت فرسوده به صورت مستقیم در این محله آغاز کرد ولی متاسفانه به رغم تلاشی که صورت گرفته خروجی و عملکرد موفقی نداشت.

عضو هیات رییسه شورای شهر در ادامه با اشاره به اهمیت و ارزش این محله و منطقه ۱۵ به جهت واقع شدن در ورودی شهرتهران و قدمت و سابقه آن در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس و شهیدانی که نثار کردند، خاطر نشان کرد: خواسته های ارزشمندی در این منطقه وجود دارد و ما هم تعهداتی نسبت به شهروندان منطقه داریم.

 نژاد بهرام سپس افزود: علیرغم تلاش هایی که صورت گرفته و ما ممنون این تلاشها هستیم، به نظر می رسد شهروندان این منطقه کمتر مورد توجه قرار گرفته و از امکانات محدوده شهری با یک تبعیضی روبرو شدند.

وی اظهار امیدواری کرد: با وجود مهندس محمدی و همکارانشان بتوانیم اقدامات موثری را برای بهبود شرایط زندگی مردم این محلات و منطقه ۱۵ انجام دهیم.

عضو هیات رئیسه و عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تصریح کرد: تجارب جهانی و سازمان نوسازی در طول حداقل یک دهه گذشته نشان می دهد اگر شرایط زندگی افراد در محدوده سکونت آنها مناسب سازی شده و بهبود پیدا کند میل به تداوم سکونت بیشتر می شود و مردم خودشان به سمت نوسازی حرکت می کنند و احتیاجی هم نیست که به آنان راهکار داده شود.

وی افزود: اگر مردم در محدوده زندگی خود احساس امنیت کنند و بدانند که محله اشان محله ای خوبی برای تربیت فرزندان است، همسایگان خوبی دارند، حس خوب زندگی در درون آنها شکل می گیرد، نسبت به بهبود شرایط زندگی و خانه خود توجه بیشتری پیدا کرده و از راههایی که خودشان می دانند برای نوسازی خانه اشان بهره می گیرند.

 نژادبهرام در تشریح عوامل بهبود زندگی در محله یادآور شد: ناامنی منجر به خروج اهالی از محل سکونت می شود و با خروج آنها از محل، آدمهایی ساکن می شوند که هیچ احساس تعلقی به محل نداشته و هر اتفاقی هم برای محله بیفتد برای آنها دغدغه محسوب نمی شود.

 نژاد بهرام در خصوص ارتقاء امنیت و کیفیت زندگی در محله گفت: با ایجاد و توسعه فضای سبز، تامین روشنایی و نورپردازی واقدامات این چنینی می توان به ارتقا و کیفیت زندگی در این محله افزود.

 عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در پایان از شهردار منطقه خواست تا برای بهبود شرایط محله کمیته ای تشکیل دهد وتاکید کرد: هر کمکی از دستم بربیاید در حوزه تصمیم گیری در شورای شهر برای این کمیته انجام می دهم و دفاتر خدمات نوسازی هم به عنوان یک ظرفیت فنی و دانشی و یک ظرفیت NGO همکاری کنند تا سرعت نوسازی در منطقه با اتکاء به دانش و مهارتی که دارند بالارود.

وی افزود: این کار موقتی است که امیدواریم با راهکارهایی که شهردار منطقه دارند و درایت و مدیریت ایشان کیفیت زندگی این محله ارتقا یابد. مجموعه شورای شهر و تمام مجموعه های مدیریتی، نظارتی و اجرایی شهرداری در خدمت این است که اتفاق خوبی برای این محدوده رقم بخورد.

نژاد بهرام در پایان با تاکید بر اتمام پروژه بزرگراهی شهید نجفی رستگار و شوشتری در محدوه منطقه ۱۵ و ایجاد دسترسی مناسب برای این منطقه، پیگیری این موضوع را از اولویت برنامه های خود در این منطقه عنوان کرد تا کیفیت زندگی بهبود یابد.

محمدی شهردارمنطقه ۱۵ نیز در این جلسه ضمن قدردانی از حضور عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر که در اولین فرصت بازدید از این محله قدیمی و اصیل را در دستور کار خود گذاشته اند، گفت: حدود ۲۰ هکتار از محله ابوذر بافت فرسوده است که با تلاش مدیران در سنوات گذشته تنها ۲۰ درصد از این بافت نوسازی شده و املاک باقیمانده بیشتر املاکی است که قابل سکونت نبوده و مردم با معضلات بسیاری روبرو هستند.

وی افزود: در سنوات گذشته اعتبارات خوبی برای نوسازی این محله اختصاص یافته و هزینه شده ولی با برنامه ریزی و مدیریت نبوده و متاسفانه نارضایتی در محدوده بالاست.

شهردار منطقه با اشاره به اینکه سازمان نوسازی مجموعه هایی را در این محله در دست احداث دارد، خاطر نشان کرد: این پروژه ها به دلیل مشکلاتی که با مالکان داشته یا در بحث اوراق مشارکت و دیگر اختلافات فیمابین در مراحل مختلف کار متوقف مانده و در حال حاضر نیز اعتباری برای سامان بخشیدن به موضوعات مطروحه نداریم.

 محمدی یادآور شد: ما پی گیر تفاهم نامه ای با سازمان نوسازی و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری هستیم تا بتوانیم تکلیف این املاک دندانه ای را با تهاتر با آپارتمان های سازمان نوسازی روشن کرده و با تدبیر و راهنمایی های شما مشکلات مردم را حل کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه عبور آزاد راه امام علی از محدوه اتابک؛ این محله را از هم جدا کرده افزود: انصافا همه پای کار هستند ولی حجم کار زیاد است و اعتقاد ما براین است که با تلاش دبیر شورایاری محله، دبیردبیران شورایاری، همکاران شهرداری و سایر سازمان ها بتوانیم کیفیت زندگی را در این محله ارتقاء دهیم.

شهردار منطقه در ادامه یادآور شد: مردم منطقه ۱۵ حق بیشتری به گردن نظام دارند و امیدواریم با حمایتها و همراهی شورای اسلامی شهر بتوانیم مشکلات آنها را رفع کنیم.

 محمدی سپس ضمن تشکر از دقت و نکته بینی عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران برای حل معضلات مردم و زمانی که برای کمک به حل مشکل مردم این محله گذاشتند اظهار امیدواری کرد: با کمک و حمایتهای شورای اسلامی شهر تهران بتوانیم ضمن تحقق دستورات دکتر نجفی شهردار تهران، تکلیف خود را ادا کرده و با دعای شهروندان این وضعیت را بهتر از قبل کنیم.

 زهرا نژاد بهرام در  جریان بازدید از منطقه ۱۵  در جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه حاضر شد و با شهروندان حاضر گفتگو کرد.

در این جلسه مالکان املاک طرح شهید نجفی رستگار خواستار تسریع در اجرای طرح و پرداخت مطالبات شدند که عضو شورای شهر بر پیگیری آن از طریق شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد.

کد خبر 4097784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha