به گزارش خبرنگار مهر، اعضای تیم ملی ووشو کشورمان که برای حضور در رقابتهای قهرمانی جهان در کازان روسیه به سر می برند، عصر امروز یک جلسه تمرین را سالن اصلی مسابقات پشت سر گذاشتند و پس از بازگشت به هتل با سردار آزمون گلزن تیم ملی فوتبال کشورمان روبرو شدند.
آزمون در این دیدار گفت: بسیار خوشحال هستم که امروز در خدمت قهرمانان ووشو بودم. وظیفه ام بود که در اردوی این تیم حضور پیدا کرده و با ملی پوشان ووشو کشورم گفتگو کنم.
مهاجم ایرانی تیم روبین کازان روسیه که آشنایی خوبی از بسیاری قهرمانان ووشو ایران و افتخارات آنان داشت، افزود: آروز می کنم تا دست پر به ایران بازگردید و البته اطمینان دارم که مدال های خوبی را برای ورزش ایران به ارمغان می آورید.
وی اظهار داشت: ورزش های که موجب شادی مردم ایران می شوند برای من ارزش زیادی دارند که ووشو نیز از همین رشته ها است.
رقابتهای ووشو قهرمانی جهان از روز جمعه در کازان آغاز خواهد شد و تیم ملی کشورمان برای حضور در این رقابتها در دو بخش تالو و ساندا به مصاف رقبای خود خواهد رفت.
نظر شما