پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱

امام‌جمعه فردیس:

طرح جمع‌آوری قلیان در پارک‌های فردیس اجرا شود

طرح جمع‌آوری قلیان در پارک‌های فردیس اجرا شود

فردیس - امام‌جمعه فردیس بر اجرای طرح جمع‌آوری قلیان در پارک‌های این شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر ایمانی پیش از ظهر پنجشنبه در ستاد احیاء امربه‌معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: هدف از قیام امام حسین امربه‌معروف و نهی از منکر بود.

وی بابیان اینکه امید داریم بتوانیم جلسات احیاء امربه‌معروف و نهی از منکر را به‌طور مکرر برگزار کنیم، گفت: بهشت و جهنم را افراد خود می‌سازند و این وظیفه ماست که خود و مردم را از آتش جهنم جدا کنیم.

حجت‌الاسلام ایمانی بابیان اینکه ۲۳۰ هزار شهید جمهوری اسلامی درراه انقلاب جان دادند، افزود: فرهنگ‌سازی باید از زمان کودکی انجام شود و آموزش بهترین راه فرهنگ‌سازی است.

امام‌جمعه فردیس با اشاره به کم‌کاری برخی ارگان‌ها و نهادهای مختلف ازلحاظ تبلیغات و فرهنگ‌سازی، گفت: کشور آمریکا برای تبلیغات و نشر فرهنگ خود در جامعه سالانه بیش از ۴۵ میلیارد دلار هزینه می‌کند.

وی بابیان اینکه در امربه‌معروف و نهی از منکر باید مباحث ایجابی را بالا ببریم، گفت: استفاده از برخورد سلبی در جامعه امروز کارساز نیست و باید با شهروندان در امربه‌معروف و نهی از منکر تعامل داشته باشیم و برای استفاده از راهکارهای مناسب از نوجوانان و جوانان صاحب‌نظر استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام ایمانی در بخش دیگری با اشاره به وجود سگ و قلیان در پارک‌های سطح شهرستان فردیس، گفت: بردن سگ‌های خانگی به سطح شهر شایسته شهروندان نیست و از طرفی وجود قلیان در پارک‌ها باعث ترغیب جوانان و نوجوانان به استفاده از آن می‌شود. به همین منظور از مسئولان مربوطه می‌خواهیم با این رفتارها در سطح شهر برخورد شود.

کد خبر 4100427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha