فضایل خاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در طرح تابستانی سالجاری ۱۴ هزار و ۵۹۴ خانواده با ۵۲ هزار و ۵۳۷ نفر درمحل اسکان فرهنگیان زنجان اقامت کردند.
وی اظهار کرد: در تابستان سال ۹۵ حدود ۱۳ هزار و ۹۶۳ خانوار با ۸۷ هزار و ۹۱۱ نفر در محل اسکان زنجان اقامت کردند که در امسال اسکان مسافران در محل اسکان فرهنگیان زنجان از نظر خانوار ۸ درصد افزایش داشته است.
خاتمی با بیان اینکه در طرح اسکان تابستانی فرهنگیان امسال، ۵۰ آموزشگاه با ۴۱۶ کلاس درس آماده پذیرایی از مسافران شده بود، گفت: اسکان فرهنگیان از ۲۵ خردادماه سالجاری شروع شده بود و تا ۲۵ شهریورماه ادامه داشت.
وی افزود: خوشبختانه طی سال جاری آموزشوپرورش با امکانات و تجهیزات بهروز و نو از مهمانان فرهنگی در تابستان پذیرایی کرد و با توجه به ارائه خدمات با کیفیت تر مسافران از محل های اسکان فرهنگیان رضایت داشتند.
نظر شما