پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۱

نماینده مردم پلدختر در مجلس خبر داد؛

۳۰ پروژه در حوزه بهداشت و درمان پلدختر عملیاتی می‌شود

۳۰ پروژه در حوزه بهداشت و درمان پلدختر عملیاتی می‌شود

پلدختر - نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی از اجرای ۳۰ پروژه در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحمیدرضا کاظمی ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح مرکز شبانه روزی جامع سلامت معمولان با تقدیر از پیگیری های رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: درمانگاه شبانه روزی از مطالبات اصلی مردم معمولان بود که  از روزهای آغازین فعالیت  خود آن را در تمام جلسه ها پیگیری کردیم.

رئیس مجمع نمایندگان لرستان گفت: در هیچ کجای کشور با این نرم جمعیت درمانگاهی شبانه روزی  وجود ندارد اما با همت مسئولان و دعای مردم موضوع درمانگاه شبانه روزی پیگیری شد و امروز با تجهیزات کامل افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی افزود: این درمانگاه شبانه روزی از نظر کادر پزشکی و درمانی و تجهیزات شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، یونیت دندانپزشکی و امکاناتی که بتواند خدمات اولیه را به مردم ارائه بدهد مجهز است.

کاظمی خاطر نشان کرد: بخش معمولان دارای حدود ۳۰ هزار جمعیت و شهر معمولان با موقعیت جغرافیایی خاص به درمانگاه شبانه روزی نیاز داشت که از همان ابتدا قول آن به مردم منطقه داده شد و امروز تحقق یافت.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه بهداشت و درمان تحولاتی در شهرستان پلدختراز جمله توسعه بیمارستان ۶۴ تختخوابی شکل گرفته یا در حال شکل گیری است.

وی افزود: بیمارستان پلدختر روز کلنگ زنی ۶۴ تختخوابی بود که به ۲۴ تختخواب رسید و امیدواریم با تلاش رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر به ۶۴ تختخوابی برگردد.

کاظمی تصریح کرد: سی تی اسکن، امکانات و تجهیزات پزشکی اورژانس، کلینیک تخصصی وحدود ۳۰ پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان پلدختر در حال شکل گیری است.

کد خبر 4100625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha