عیسی مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متاسفانه تولید کنندگان صنایع دستی در تالش غریب هستند و اقدامات کار گروه بهبود مستمر محیط کسب و کار شهرستان در این زمینه بسیار مهم است.
وی افزود: در شرایطی که می توانیم ظرفیت عظیمی از فضای اشتغال شهرستان تالش را به حوزه صنایع دستی و تولیدات متنوع آن اختصاص دهیم، نبود فضای مشخص برای ارائه و عرضه محصولات و حمایت نکردن جدی از علاقه مندان به این صنعت، مانع تحقق این مهم در شهرستان شده است.
فرماندار تالش همچنین به ظرفیت شهرداری ها برای اشتغالزایی در صنایع دستی شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرداری ها می توانند در این مورد از حوزه اختیارات خود اقدامات موثری را انجام دهند چرا که صنایع دستی فضای قابل توسعه و تاثیرگذاری در سیستم اشتغال بومی و شهرستانی ایفا می کند.
وی تصریح کرد: با توجه به قانون برنامه ششم توسعه و چشم انداز دولت در زمینه کسب و کار، نقش شهرداری ها برای جذب سرمایه گذار و پیشرفت اقتصاد شهری بسیار موثر است.
مهدوی در ادامه بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران نیز تأکید و اظهار کرد: راه های ورود به فعالیت های اقتصادی و فضای کسب و کار برای درخواست کنندگان باید سهل الوصول شود چرا که یکی از دلایل عمده جذب نشدن سرمایه گذار، وجود سیستم اداری پیچیده و کلاف گونه است که متقاضی را در بسیاری موارد منصرف می کند.
فرماندار تالش افزود: نیازمند تغییر روال قبلی سیستم شهرداری در این مورد برای جذب سرمایه گذار و ایجاد انگیزه در بخش خصوصی هستیم، اما شهرداری ها به تنهایی قادر به انجام این کار نبوده و نیازمند همکاری تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه صنعت و معدن، اصناف و جهاد کشاورزی هستند.
وی گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم در قانون برنامه ششم توسعه تاکید کردند که سیاستی که دولت می تواند در حمایت از فعالیت های خرد اقتصادی و کسب و کارهای زود بازده در پیش گیرد تاثیرات مثبتی را بدنبال دارد.
مهدوی با بیان اینکه در حال حاضر موضوعی مهمتر و اساسی تر از موضوع اشتغال جوانان نیست، تاکید کرد: بخشی از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ما ناشی از وجود معضل بیکاری در جامعه است.
وی تصریح کرد: همه دستگاه ها بایستی با جدیت تمام فضای سهل و آسان برای جذب سرمایه گذار و ایجاد انگیزه در همه سرمایه گذاران را فراهم کنند.
نظر شما