۱۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۷

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

عملیاتی شدن ۷۰ پروژه آبرسانی با پوشش ۲۵۷ روستا در استان

عملیاتی شدن ۷۰ پروژه آبرسانی با پوشش ۲۵۷ روستا در استان

یاسوج- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در چهار سال گذشته قریب به ۷۰ پروژه آبرسانی با پوشش ۲۵۷ روستا و با اعتباری بالغ بر ۴۳۰ میلیارد ریال در استان عملیاتی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیض الله پاسره پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با اجرای این پروژه ها، شاخص بهره مندی جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی سالم با صعود ۴.۱۴ درصدی از ۶۸.۱۵ درصد به ۷۲.۲۹ درصد ارتقاء پیدا کرد.

پاسره خاطرنشان کرد: در ۴ سال اخیر شاخص روستاهای تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی استان از ۵۴ درصد به ۶۱.۶ درصد رسیده است.

مدیرعامل آبفار استان گفت: همچنین برنامه ریزی برای جذب درآمد هم برای مدیریت شرکت و خدمات رسانی بهتر به مردم و هم القای ارزش و اهمیت آب به عنوان کالایی اساسی که باید در مصرفش نهایت صرفه جویی را داشت، در اولویت کاری قرار گرفت و امروز دوره وصول مطالبات از ۴۱۵ روز سال ۹۲ به کمتر از ۱۸۵ روز در سال ۹۶ رسیده است.

پاسره بیان داشت: در سال ۹۵ از محل صندوق توسعه ملی نیز قریب به ۳۸ میلیارد تومان برای اجرای پروژه های عمرانی به استان اختصاص یافت، که در این راستا ۱۸ مجتمع بزرگ آبرسانی و ۷ پروژه تک روستایی برای ۴۸۰ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰۷ هزار نفر تعریف و عملیاتی شد و یا در آینده نزدیک شروع خواهد شد.

مدیرعامل آبفای روستایی استان خاطر نشان کرد: سلامت آب از دیگر حوزه های مهم و اولویت دار شرکت در سال های اخیر بود که در همین راستا استفاده از روش نوین گند زدایی آب با نصب ۲۳ دستگاه الکترولیز نمک طعام در سطح استان و ایجاد بزرگترین و مجهزترین آزمایشگاه تخصصی آب در میان شرکت های آبفای روستایی با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال انجام شد.

پاسره عنوان کرد: توجه به فرامین اقتصاد مقاومتی و کاهش هزینه ها و همچنین مقابله با زمینه های فساد در شرکت نیز به جد پیگیری شد و برون سپاری خدمات و بخشی از نیروی انسانی، برون سپاری خرید مورد نیاز پروژه ها، کاهش هزینه های جاری و همچنین مدیریت پست های برق و از مدار خارج کردن مراکز غیر ضرور و حذف فیش های کاغذی تنها بخش هایی از اقدامات شرکت در این راستا بود.

مدیرعامل شرکت آبفای روستایی با اشاره به لزوم تجهیز شرکت ها به فناوری های نوین، گفت: برای اولین بار در استان امکان قرائت، صدور قبض و پرداخت درب منزل برای روستاییان استان فراهم شد و هم اکنون ۴۳ آبدار وظیفه قرائت آنلاین در استان را دارند.

کد خبر 4103116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha