پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آذر ۱۳۸۵، ۸:۳۳

در گفتگو با مهر

عباسی قصری : شاعران در برگزاری جشنواره شعر فجر از هیچ کمکی دریغ نمی کنند

عباسی قصری : شاعران در برگزاری جشنواره شعر فجر از هیچ کمکی دریغ نمی کنند

کیومرث عباس قصری - شاعر ، گفت : همه شاعران معاصر آماده همکاری و مدد رسانی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای برگزاری بهتر جشنواره بین المللی شعر فجر هستند ، البته بستگی به این دارد که نهاد متولی به چه میزان در صدد جلب نظر اهل ادب بر آید .

این شاعرمعاصردرگفتگو با خبرنگارمهر، درخصوص ضرورت بررسی کارنامه شعرانقلاب در جشنواره شعر فجر ، گفت : مسئله ضرورت  و نیازمطرح نیست ، بلکه درهرزمینه ای اگرفعالیت مثبتی صورت گیرد . قطعا مفید است ، البته با توجه به اینکه انقلاب ما با نام فجر پا گرفت و به پیروزی رسید بررسی شعرانقلاب مسلما مفید و برانگیزاننده استعدادهای جدید ادبی خواهد بود .

کیومرث عباسی قصری اضافه کرد : اگردراین جشنواره ، بخش های متنوع و موضوعات دیگری نیزمطرح شود تاثیرات خاص خود را خواهد داشت و اگرهم تنها به یک موضوع پرداخته شود ، تاثیربیشتری را فقط درهمان زمینه موضوعی شاهد خواهیم بود  که البته تمامی این مسائل بستگی به فرصت و موقعیت این جشنواره دارد .

وی حضورشاعران جوان را درکنار پیشکسوتان ضروری دانست و یاد آور شد : این حضور و تعامل صد درصد ضروری است و نمی تواند از هم جدا باشد . هرکدام ازاین دو نسل جای خود را دارند و مسلما بزرگان شعرکه از کشورهای دیگربه این جشنواره خواهند آمد ، این قدرت تشخیص را دارند که اثرخلق شده متعلق به یک جوان است ، چرا که خود این دوره ها را گذرانده اند . 

خالق اثرادبی "حسن ختام" که به زبان کردی انتشار یافته ، تصریح کرد : مسلما هر هنرمندی خواستارفعالیت های بیشترو ارج والاتری درزمینه هنرخود می باشد و این امربستگی به نهاد متولی که تا چه اندازه بتواند یا بخواهد زمینه را فراهم سازد و افراد ، پرو بال بدهد . ضمن اینکه تمام جشنواره ها و فعالیت هایی که در زمینه ادبی انجام می شود قطعا موثر و مفید خواهد بود .

کد خبر 410427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha