پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۰

مجازات عاملان کودتای ترکیه اعلام شد؛

دادگاه ترکیه ۳۱ نفر را محکوم به حبس ابد کرد

دادگاه ترکیه ۳۱ نفر را محکوم به حبس ابد کرد

دادگاه ترکیه، ۳۱ نفر از افرادی که در کودتای سال گذشته میلادی دست داشته و قصد ترور رئیس جمهور این کشور را داشتند، به حبس ابد محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دادگاه ترکیه ۳۱ نفر را به جرم دست داشتن در کودتای ترکیه و قتل رئیس جمهور این کشور، به حبس ابد محکوم کرد.

دادگاه رسیدگی به متهمین دسیسه ترور «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، آغاز شده است. این دادگاه برای ۳۱ نفر که در جریان این ترور دست داشتند حکم حبس ابد صادر کرد.

 کودتای ترکیه در تاریخ ۱۵ جولای سال ۲۰۱۶ میلادی اتفاق افتاد که اکثر کودتاچیان جزو نظامیان ترکیه بودند.

اکثر اتفاقات مرتبط با کودتا در شهرهای آنکارا و استانبول رخ داد و در جریان این اتفاقات بیش از ۲۴۰ شهروند ترکیه کشته و بیش از ۲۰۰۰ نفر زخمی شدند.

دولت ترکیه «فتح الله گولن» که در آمریکا زندگی می کند را مسئول دخالت در کودتا دانست و استرداد وی به ترکیه را خواستار شد.

کد خبر 4104859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha