نصرت الفتیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام تیم جودو استانهمدان به مسابقات قهرمانی کشور اظهار داشت: تیم جودو استان برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی نوجوانان از امروز به مدت سه روز به تهران اعزام شد.
وی افزود: تیم جودو استانهمدان به مربیگری حمیدرضا کریمی ناصر و سرپرستی حمید عدالتی در این مسابقات حاضر میشوند.
سرپرست هیئت جودو استانهمدان با اشاره به نفرات اعزامشده به این مسابقات گفت: امیرحسین درایش وزن ۵۰-کیلوگرم، علیرضا اسماعیلی وزن ۸۱- کیلوگرم، امیرحسین مهرابی وزن ۵۵- کیلوگرم به این مسابقات اعزامشدهاند.
الفتیان عنوان کرد: همچنین علیرضا آئینی وزن ۹۰- کیلوگرم، میلاد احمدی وزن ۶۰- کیلوگرم، امیرمحمد بهمنی وزن ۹۰+ کیلوگرم، کوروش عدالتی وزن ۶۶- کیلوگرم، شاهرخ اسدی وزن ۷۳- کیلوگرم دیگر نفرات اعزامی به این مسابقات هستند.
وی با اشاره به فعالیت هیئتهای شهرستانی بیان کرد: شهرستانهای تویسرکان، نهاوند، بهار و ملایر از شهرستانهای فعال هستند و در برنامه توسعه این هیئت توجه و فعال کردن سایر شهرستانهای استان مدنظر است.
سرپرست هیئت جودو استانهمدان عنوان کرد: شهرستانها از بازوان توانمند هیئت هستند و باید از پتانسیل استان استفاده کرد.
نظر شما