به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ولی الله گنجیان مقدم صبح پنج شنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: در سال جاری هفته ناجا با شعار "پلیس برای امنیت و امنیت برای همه" تعیین شده است و امروز احساس امنیت را مدیون خون شهدا هستیم.
فرمانده انتظامی آمل با اشاره به اینکه بیشترین سطح تماس مردم با نیروی انتظامی است، ادامه داد: مردم این شهرستان همکاری خوبی با نیروی انتظامی دارند.
سرهنگ گنجیان مقدم با بیان اینکه جرایم خشن در آمل به صفر رسید، گفت: در ۶ ماه ابتدای سال ٩۶ مردم آمل، ٢۶ هزار و ٣۵٨ تماس با سامانه ۱۱۰ برقرار کردند و یکی از علت های تاخیر حضور همکاران ما در محل به خاطر وضعیت ترافیک شهری در آمل است.
وی با اشاره به اینکه در بحث کشفیات مواد مخدر ۴۰ درصد نسبت به سال گذسته افزایش داشتیم، ادامه داد: در تشکیل پرونده ها ٣۰ درصد افزایش داشتیم.
سرهنگ گنجیان با بیان اینکه فضای مجازی بهینه استفاده نمی شود، ادامه داد: فضای مجازی کارهایی که با خانواده می کند غیر قابل جبران است.
وی با اشاره به اینکه ٩ درصد کاهش سرقت و ٣۰ درصد افزایش دستگیری در آمل داشتیم، افزود: ۴۰ درصد کاهش تصادفات جرحی و ۵ درصد کاهش تصادفات فوتی داشتیم.
فرمانده انتظامی آمل با تقدیر و تشکر از بعضی از روستاها که دوربین پلاک یاب نصب کردند، افزود: انتظار داریم همه دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در ورودی و خروجی روستاها نصب کنند که این مهم جرایم را در روستاها کاهش می دهد.
وی گفت: در نصب دوربین بخش های مرکزی، امام زاده عبدالله و لاریجان در این مهم پیش قدم بودند.
نظر شما