پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۹:۰۴

فرمانده نیروی انتظامی شفت:

سارق سیم های برق در شهرستان شفت شناسایی و دستگیر شد

سارق سیم های برق در شهرستان شفت شناسایی و دستگیر شد

شفت- فرمانده نیروی انتظامی شفت از شناسایی و دستگیری سارق سیم های برق و همچنین کشف سه فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

‌سرهنگ علی صداقت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم برق در شفت بررسی موضوع و شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مأموران با تعقیب سرنخ ها و زیر نظر گرفتن خودروهای عبوری موفق به شناسایی خودروی یکی از متهمان شدند، افزود: راننده به محض رویت پلیس اقدام به فرار کرده اما در نهایت دستگیر شد. 

فرمانده نیروی انتظامی شفت خاطرنشان کرد: در بازرسی از این خودرو ۷۰۰ متر سیم برق، یک قیچی مخصوص قطع سیم برق، یک تیغه اره آهن بر و یک جفت دستکش مخصوص برقکاری و یک قبضه سلاح غیرمجاز کشف و ضبط شد.

سرهنگ صداقت با اشاره به اینکه متهم در بررسی فنی پلیس به سه فقره سرقت سیم برق به طول هزار و ۷۰۰ متر اعتراف کرد، گفت: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد.  

فرمانده نیروی انتظامی شفت با بیان اینکه متهم به همکاری دو همدست در سرقت سیم برق نیز اعتراف کرده است، تصریح کرد:‌ تلاش برای دستگیری دو همدست دیگر نیز ادامه دارد.

کد خبر 4106203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha