به گزارش خبرنگار مهر، حسین درویشی صبح شنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح شوق رویش برای نخستین بار خبر داد و اظهار داشت: بهینهسازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان جامعه، از مسائل مهم این قشر آیندهساز است.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در کنار دیگر سازمانها، برنامههایی برای این قشر در نظر داشته است افزود: بر همین اساس در تابستان امسال برای نخستین بار، طرح شوق رویش برگزار شد.
درویشی خاطرنشان کرد: این طرح با حضور بیش از هفت هزار عضو جوان در ۲۷ پایگاه و با ۳۴۵ برنامه در مدت ۷۰ روز از ۲۰ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۶ به صورت رایگان برگزار شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر ادامه داد: این طرح آموزشی و تفریحی، کلاسهای فرهنگی، عملی، سرگرمی، ورزشی، امدادی، مهارتهای زندگی و برنامه های خیرخواهانه در شهرهای کوچک و بزرگ و روستاهای محروم برگزار شد.
وی بیان کرد: برگزاری اردوهای نشاط و امید در چهار دوره در اردوگاه مهر بندر انزلی، دو اردو در اردوگاه دلند گلستان، ۱۹ اردوی برون استانی به استان های همجوار و خراسان رضوی، آموزش قران، ۲۰ دوره اردوی برون استانی و اردوی دانش آموزی پنجمین دوره المپیاد آماده طرح دادرس از دیگر برنامهها بود.
وی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، استفاده حداکثری اعضای سازمان از امکانات موجود، آشنایی با اعضا با اهداف سازمان، جذب نوجوانان وجوانان وآموزش دوره های مختلف، کاهش آسیبهای اجتماعی، پیشگیری از تاثیرات نامطلوب روحی، شکوفایی استعدادها و توجه و تاکید بر ترویج فرهنگ و تفکر ارزشی عنوان کرد.
نظر شما