پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۶

در ستاد اربعین لرستان مطرح شد؛

تأمین غذای ۲۰ هزار زائر اربعین توسط اوقاف و امور خیریه لرستان

تأمین غذای ۲۰ هزار زائر اربعین توسط اوقاف و امور خیریه لرستان

خرم آباد - مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان از تامین غذای ۲۰ هزار زائر اربعین توسط این اداره کل در مرز مهران به صورت روزانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی خاکباز شامگاه شنبه در جلسه ستاد اربعین لرستان در سخنانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان طی سال گذشته در قالب ستاد اربعین اظهار داشت: طی سال گذشته استان های همدان و خراسان شمالی با محوریت اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان اقدام به راه اندازی موکب در مرز مهران کرد.

وی با بیان اینکه امسال نیز استان های مازندران، گیلان و سمنان با محوریت اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان اقدام به راه اندازی دو موکب بین شهرهای کوت و کربلا و همچنین مرز مهران خواهند کرد افزود: همچنین در شهرهای خرم آباد، بروجرد و کوهدشت نیز اوقاف و امور خیریه لرستان اقدام به ارائه خدمات به زائران اربعین خواهد کرد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان از کمک ۲۰۰ میلیون تومانی خیران به اوقاف و امور خیریه استان طی سال گذشته برای ارائه خدمات به زائران اربعین خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته ۱۰۰ مبلغ از سوی این اداره کل به مراسم اربعین اعزام شد.

حجت الاسلام خاکباز از تامین غذای زائران اربعین در مرز مهران از سوی اوقاف و امور خیریه لرستان خبر داد و گفت: برای تامین غذای روزانه ۲۰ هزار زائر آمادگی لازم را داریم و سایر دستگاههای اجرایی باید اقدام به تجهیز آشپزخانه و همچنین تامین مواد اولیه برای پخت غذای زائران کنند.

کد خبر 4107267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha