به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی پیش از ظهر یک شنبه در جلسه بررسی سند چشم انداز توسعه شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان بابیان اینکه برای به کارگیری سند چشم انداز باید از ظرفیت های دانشگاهی و نخبگان نیز استفاده شود، ابراز داشت: شاهرود به طور متوسط سالانه ۳۶ هزار دانشجو دارد و انتظار می رود این شهرستان به عنوان شهر دانشگاهی در استان معرفی و ایجاد منطقه ویژه فناوری و مرکز رشد مد نظر قرار گیرد.
رئیس شورای اداری شاهرود با بیان اینکه شاهرود می تواند به عنوان کی از مراکز آب درمانی کشور مطرح شود، افزود: ایجاد دهکده سلامت در حوزه شهرستان را می توانیم در سند چشم انداز قرار دهیم که علاوه بر گردشگری به توسعه حوزه بهداشت نیز کمک می کند.
هاشمی بابیان اینکه در حوزه شهرستان وجود گیاهان دارویی می تواند به ایجاد یک فرصت سرمایه گذاری بیان شود، ابراز داشت: با توجه به اینکه شاهرود مستعد پرورش گیاهان دارویی است لذا می توان با بهره گیری از این ظرفیت و با همکاری جهادکشاورزی، منابع طبیعی و دانشگاه توسعه مراکز پژوهشی در گیاهان دارویی را در سند چشم انداز شهرستان قرار دهیم.
وی افزود: توسعه ناوگان ریلی در دستور کار قرار دارد که هم اکنون کار مطالعاتی راه آهن شاهرود-طبس در دست اقدام است و با توجه به ظرفیت های خوبی که در شهرستان وجود دارد ایجاد بندر خشک یکی از خواسته های به حق مردم، باید محقق شود.
فرماندار شاهرود بابیان اینکه باید توسعه ورزش های همگانی و توجه به توسعه ورزش بانوان در دستور کار قرار گیرد، ابراز داشت: بانوان ورزشکار طی سنوات اخیر در حوزه کشوری مدال آور بودند لذا گسترش ورزش بانوان در افق های سند چشم انداز توسعه باید لحاظ شود.
هاشمی اضافه کرد: گسترش صنایع معدنی و تبدیلی شاهرود، پتاس، مس، سیمان و زغال سنگ باید توجه بیشتری صورت گیرد و همچنین ایجاد مرکز توسعه اقتصادی شاهرود در اکثر شهرستان ها پیش بینی شده است.
نظر شما