پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۷:۴۲

/آخرین خبرها از اوضاع فلسطین اشغالی/

حمله صهیونیستها به نوار غزه هشت شهید و زخمی به جا گذاشت / تصمیم کابینه اسرائیل برای حمله به موسسات حماس در غزه

حمله صهیونیستها به نوار غزه هشت شهید و زخمی به جا گذاشت / تصمیم کابینه اسرائیل برای حمله به موسسات حماس در غزه

نظامیان ارتش اسرائیل امروز چهارشنبه نیز در ادامه تجاوزات خود به نوار غزه دست کم هشت فلسطینی را شهید یا زخمی کردند و کابینه این رژیم نیز تصمیم به ادامه عملیات نظامی و اجرای حملاتی علیه موسسات جنبش حماس در نوار غزه گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر "سعید جوده" معاون رئیس بیمارستان "کمال عدوان" در شهرک بیت لاهیا به خبرگزاری فرانسه گفت که نظامیان ارتش اسرائیل با تیراندازی به سوی فلسطینیان در شمال نوار غزه، "سامی انور الزبده 21ساله را به شهید و چهار نفر دیگر از جمله یک نوجوان را زخمی کردند.

از سوی دیگر، منابع پزشکی و امنیتی فلسطین گزارش دادند که سه فلسطینی از جمله دو نوجوان نیز امروز در جریان یورش تانک های ارتش اسرائیل به شهرک بیت حانون در شمال نوار غزه زخمی شدند.

این منابع افزودند: شماری از تانک های اسرائیلی امروز به درون شهرک بیت حانون یورش برده و یک مدرسه ابتدایی و یک بیمارستان را محاصره کردند.

یک سخنگوی ارتش اسرائیل نیز درگفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت که مبارزان فلسطینی با شلیک موشک "آر.پی.جی" در منطقه بیت حانون، یک نظامی اسرائیلی را زخمی کردند.

ارتش اسرائیل یک مبارز فلسطینی را نیز در شهرک جبالیا در شمال شهر غزه به شهادت رساند و به گفته یک منبع پزشکی فلسطین، وی "مسعد احمد ابومعتوق" 32 ساله و از اعضای گردانهای قسام شاخه نظامی جنبش حماس است که بر اثر ترکش های ناشی از اصابت گلوله توپ شهید شد.

در همین حال، رادیوی رژیم صهیونیستی گزارش داد که کابینه امنیتی اسرائیل در نشست امروز خود تصمیم به ادامه عملیات نظامی علیه نوار غزه  گرف، اما اجرای حمله  وسیعی را بعید دانست.

کابینه امنیتی اسرائیل همچنین تصمیم به اجرای عملیات نظامی علیه موسسات جنبش حماس در غزه و حملاتی برای "از بین بردن هر فردی" گرفت که در عملیات به ادعای آنها "انتحاری" دست داشته است.

کد خبر 410800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha