پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۲

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری افزایش یافت

ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری افزایش یافت

شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ظرفیت سرماخانه های چهارمحال و بختیاری خبر داد.

ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش ظرفیت سرماخانه های چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: هم اکنون ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری به دو برابر افزیش یافته است.

وی عنوان کرد: با تلاش های انجام شده و افتتاح سردخانه های جدید شاهد افزایش ۵۰ هزار تنی ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری هستیم.

ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری ۱۱۰ هزار تن است

وی عنوان کرد: در حال حاضر ظرفیت سردخانه های چهارمحال و بختیاری ۱۱۰ هزار تن است.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سردخانه های این استان در زمینه نگهداری محصولات غذایی از جمله مرغ، گوشت قرمز، ماهی، میوه و... فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ سردخانه در چهارمحال و بختیاری فعالیت می کند، ادامه داد: راه اندازی سردخانه های جدید در دستور کار این سازمان است.

وی بیان کرد: افزایش ظرفیت سردخانه ای چهارمحال و بختیاری نقش مهمی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: توسعه بخش کشاورزی نیازمند توسعه در تمام بخش های کشاورزی از جمله سردخانه ها است.

کد خبر 4108104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha